Uutuuskirja väittää: Hitlerillä oli erikoinen minipippeli - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Uutuuskirja väittää: Hitlerillä oli erikoinen minipippeli

Hitlerin miehisyys jälleen historiantutkijoiden hampaissa.

Historiantutkijoiden mukaan Adolf Hitlerin etumus ei ollut kuin roomalaisesta veistoksesta.

23.2.2016 7:39

Kolmannen valtakunnan edesmenneen johtajan Adolf Hitlerin fysiikkaan liittyvät intiimit paljastukset jatkuvat.

Brittiläiset historiantutkijat Jonathan Mayo ja Emma Craigie väittävät, että Hitlerillä oli poikkeuksellisen pieni pippeli, joka oli muutenkin kaikkea muuta kuin muotovalio.

Epämuodostuman diagnoosi on hypospadias – virtsaputken kehityshäiriö, jossa virtsa-aukko sijaitsee peniksen alapuolella. Mikäli näin oli asian laita, Hitler ei pissinyt pippelin päästä, vaan tyngän tyveltä.

Paljastus löytyy Mayon ja Craigien kirjasta Hitler´s Last Day: Minute by Minute ja brittilehti Telegraph kertoo sen perustuvan lääketieteelliseen aineistoon.

Hitlerin miehisyys on ollut viime aikoina tutkijoiden hampaissa.

Vain kaksi kuukautta sitten Nürnbergin valtionarkiston johtaja Peter Fleischmann väitti kirjassaan Hitler als Häftling in Landsberg am Lech 1923/24 Hitlerillä olleen vain yksi kives – asiantila, joka oli yleinen puheenaihe jo toisen maailmansodan rintamilla ja antoi aihetta pilkkalauluunkin liittoutuneiden puolella rintamaa.

Yhden kiveksen -teoria perustuu Hitlerin vankeusajan lääkärintodistukseen vuodelta 1923. Sen mukaan vanki numero 45 eli Hitler olisi kärsinyt oikeanpuoleisesta kryptokiasta eli piilokiveksisyydestä.

Toinen kives olisi surkastunut jo varhaisessa alkion kehitysvaiheessa vatsaonteloon eli ei olisi lainkaan laskeutunut roikkumaan.

Yhden käsityksen mukaan Hitler olisi menettänyt toisen kiveksensä vasta ensimmäisessä maailmansodassa ja kohdanneen sitten toisen maailmansodan psykofyysiset haasteet yhdellä kiveksellä.

Yhdelläkin kiveksellä Hitler olisi pystynyt elämään normaalia elämää ja saamaan lapsia, mitä hän ei tiettävästi tehnyt, mutta jos miehen ainoa kives temppuilee, seurauksena voi asiantuntijoiden mukaan olla masennusta, vaihemieltä ja kiivailua.

Kun Veikko Huovinen kirjoitti vuonna 1971 Hitlerista osittain fiktiivisen romaanin Veitikka, nimi ei viitannut näihin myöhempiin puheenaiheisiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?