Thaimaalaislehti: Suomalaismies eksyi luonnonpuistoon - väitti eläneensä kolme päivää viidakossa pelkällä bambulla - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Thaimaalaislehti: Suomalaismies eksyi luonnonpuistoon - väitti eläneensä kolme päivää viidakossa pelkällä bambulla

Suomalaismies lähti puolalaisnaisen kanssa lauantaina kansallispuistoon Thaimaassa. Eksynyt ja uupunut pariskunta löydettiin tänään neljän kilometrin päästä luonnonpuiston toimistosta.

12.1.2016 21:35

Seikkailu Khao Yain luonnonpuistossa Thaimaassa alkoi lauantaina ja päättyi tiistaina, kertoo thaimaalainen The Nation -lehti.

Suomalainen 26-vuotias mies lähti 25-vuotiaan puolalaisen ystävättärensä kanssa lauantaina Khao Yain luonnonpuistoon. Thaimaalaislehden mukaan turistikaksikko ei kertonut luonnonpuiston henkilökunnalle lähtevänsä viidakkoon, ja he ehtivät olla kateissa kolme päivää.

Suomalaismies ja puolalaisnainen yrittivät soittaa apua ensimmäisenä yönä, mutta heidän matkapuhelimensa olivat tukiasemien tavoittamattomissa.

Puolalaisnainen kertoi Nationille, että he yöpyivät ensimmäisen yön joen partaalla, toisen yön metsässä ja kolmannen yön luolassa. Naisen mukaan he söivät bambunversoja ja joivat vettä joesta pysyäkseen hengissä, kun he vaelsivat ympäri luonnonpuistoa kolme päivää.

– Olen erittäin onnellinen, kun pääsin pois metsästä, nainen sanoi thaimaalaislehdelle.

Eksynyt pariskunta sai soitettua hätäpuhelun maanantai-iltana kello 22. Etsinnät alkoivat tiistaina aamulla.

Turistikaksikkoa oli etsimässä satakunta luonnonpuiston työntekijää, jotka jakautuivat 11 jalkapartioon. Etsinnöissä oli mukana myös helikopteri.

Thaimaalaislehden mukaan uupunut pariskunta löydettiin neljän kilometrin päästä luonnonpuiston toimistolta. Lehti myös kertoo, että sekä suomalaismies että puolalaisnainen ovat luonnontieteilijöitä.

Khao Yain luonnonpuisto sijaitsee Nakhon Ratchasiman provinssissa Thaimaassa, noin kolmen tunnin matkan päässä Bangkokista koilliseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?