Ulkomaat

Liekkimeri nielaisi luksushotellin Dubaissa – loukkaantuneita ainakin 15

Julkaistu: , Päivitetty:

Arabiemiraatit
Lisäksi yksi henkilö on viestintäviranomaisten mukaan saanut sydänkohtauksen. Uutislähteiden mukaan yksi henkilö olisi menehtynyt sydänkohtaukseen.
Dubain viestintäviranomaisten mukaan Address Downtown -luksushotellin tulipalossa on loukkaantunut lievästi 14 henkilöä ja vakavammin yksi henkilö. Lisäksi yksi henkilö on saanut sydänkohtauksen.


Viranomaisten mukaan kaikki ovat saaneet hoitoa ja loukkaantumiset olisivat johtuneet paloa seuranneesta ruuhkasta tai runsaasta savusta tapahtumapaikalla.

Oheisella uutistoimisto Reutersin videolla näkyy, kuinka pilvenpiirtäjä palaa rajulla tavalla Dubaissa.Jos twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

Uutislähteet: yksi menehtyi sydänkohtaukseen

CBS kertoo, että yksi henkilö olisi arabialaisen tv-kanavan mukaan menehtynyt sydänkohtaukseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tieto Address Downtown -hotellin palosta tuli noin kello 20 Suomen aikaa. Viranomaisten mukaan palo syttyi rakennuksen ulkopuolella 20. kerroksen kohdalla.


Hotelliin oli poliisin mukaan kokoontunut runsaasti väkeä juhlimaan uutta vuotta. Kaikki asiakkaat on kuitenkin saatu evakuoitua turvallisesti hotellista.

Hotellin lähistölle oli kokoontunut runsaasti ihmisiä odottamaan suurta ilotulitusnäytöstä, jonka on viranomaisten mukaan määrä alkaa normaalisti.

Dubai on suomalaisten suosima matkakohde. Ulkoministeriön viestintäpäivystäjä Laura Rantasen mukaan suomalaiset ovat tehneet Dubaihin 325 matkustusilmoitusta, mutta paikalla olevien määrä on tätäkin suurempi.