Kuva: Tätä miestä Ranskan poliisi jahtaa Pariisin terrori-iskuista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kuva: Tätä miestä Ranskan poliisi jahtaa Pariisin terrori-iskuista

Ranskan poliisi on jakanut vuonna 1989 syntyneen miehen kuvan ja nimen.

15.11.2015 19:28 | Päivitetty 15.11.2015 21:14

Ranskan poliisi on jakanut Twitterissä kuvan miehestä, jota poliisi jahtaa Pariisin perjantain terrori-iskuihin liittyen. Vuonna 1989 syntyneellä Salah Abdeslamilla on ruskeat silmät ja hän on 175 cm pitkä. Poliisi pitää miestä vaarallisena.

[AppelàTémoin] La #PJ recherche 1 individu susceptible d'être impliqué ds les attentats du 13/11/2015 #ParisAttacks pic.twitter.com/Gpr4MY1I53— Police Nationale (@PNationale) 15. marraskuuta 2015

Poliisin jahti on keskittynyt tänään kolmeen ranskalaiseen Belgiassa asuvaan veljekseen. Yksi heistä kuoli perjantai-illan iskuissa ja toinen pidätettiin verilöylyn jälkeen Molenbeekin kaupunginosassa Brysselissä.

Belgia on julkistanut kansainvälisen etsintäkuulutuksen 26-vuotiaasta Salah Abdeslam, jonka epäillään osallistuneen kahden veljensä kanssa Pariisin terrori-iskuihin.

Nimetön turvallisuuslähde kertoi Washington Postille, että miehen veli Ibrahim Abdeslam olisi yksi kuolleista itsemurhapommittajista. Abdelsalam olisi hoitanut iskujen logistiikkaa ja muun muassa vuokrannut yhden autoista.

Le Monde kertoi aiemmin, että kaksi veljeksistä on liitetty kahteen terrori-iskuissa käytettyyn vuokra-autoon: Volkswagen Poloon ja Seat Leoniin.

Sama Washington Postille puhunut turvallisuuslähde nimesi yhden hyökkääjän Belgiassa asuneeksi Bilal Hadfiksi, jonka uskotaan taistelleen Isisin riveissä Syyriassa. Hänen nimeään ei ole virallisesti vahvistettu.

Juttua muokattu kello 21:03: poliisin etsimän miehen ja tämän veljen sukunimi korjattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?