Espanjassa vaimonsa surmasta epäilty suomalaismies vapautettiin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Espanjassa vaimonsa surmasta epäilty suomalaismies vapautettiin

Espanjalaistuomarin mukaan mikään ei viittaa siihen, että suomalaismies olisi syyllistynyt henkirikokseen.

Yleiskuvaa Fuengirolasta. Kuvan paikat eivät liity tapaukseen.­

27.10.2015 16:52 | Päivitetty 27.10.2015 17:19

Espanjassa ilmestyvä suomenkielinen Fuengirola.fi-verkkolehti kertoo, että vaimonsa surmasta epäiltynä pidätetty suomalaismies on vapautettu.

36-vuotias mies otettiin kiinni lauantaiaamuna sen jälkeen, kun hänen samanikäinen vaimonsa löytyi kuolleena perheen asunnosta Aurinkorannikon Fuengirolassa. Myös pariskunnan kaksi lasta olivat tuolloin paikalla asunnossa.

Pari oli ollut edellisenä iltana viettämässä yhdessä iltaa ulkona. Miehen oman kertomuksen mukaan hän oli tullut kotiin ennen vaimoaan. Mies kertoi poliisille, että nainen tuli kotiin hakattuna ja pahoinvoivana ja oli sen jälkeen mennyt nukkumaan ja kuollut sängyssään.

Lehden mukaan espanjalainen tuomari ei pidä todennäköisenä, että mies olisi surmannut vaimonsa. Myös perheen 13-vuotiaan pojan kertomus tukee tätä. Fuengirola.fi kertoo, että patologin tutkimuksen perusteella nainen olisi aiheuttanut kuolemaan johtaneet vammansa itse kaatuilemalla.

Myöskään 20minutes.es-lehden mukaan perheväkivallasta ei ole löytynyt ratkaisevia todisteita. Lehti kuitenkin kertoo, että lopullinen ruumiinavausraportti ei ole vielä valmistunut.

Suomalaismies on tutkinnan alusta saakka kieltänyt surmanneensa vaimonsa. Häntä epäillään nyt ainoastaan heitteillejätöstä, sillä perheen 10- ja 13-vuotiaat pojat olivat olleet yöllä keskenään kolmen tunnin ajan.

Viranomaiset ovat takavarikoineet miehen passin. Hänelle määrätty maastapoistumiskielto on edelleen voimassa, samoin kuin määräys saapua tarvittaessa oikeuden eteen.

20minutes.es-lehti kertoo, että pariskunnalla on ollut meneillään eroprosessi. Siitä huolimatta he olivat päättäneet matkustaa Aurinkorannikolle yhdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?