Amerikkalaismiehelle murhasyyte – tappoi ”zombiksi muuttumassa olleen” ystävänsä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Amerikkalaismiehelle murhasyyte – tappoi ”zombiksi muuttumassa olleen” ystävänsä

New Mexicon osavaltiosta kotoisin olevaa 23-vuotiasta miestä vastaan on nostettu murhasyyte Yhdysvalloissa.

26.10.2015 20:31

Uutistoimisto Reuters kertoo, että miestä epäillään 23-vuotiaan ystävänsä murhasta, joka tapahtui viime viikon torstaina Grantsin pikkukaupungissa.

Sivulliset hälyttivät viranomaiset paikalle, kun he näkivät päihtyneen ja veitsellä varustautuneen miehen ajavan naista takaa.

Poliisien saavuttua tapahtumapaikalle oli ahdistelija saatu jo maahan kahden huoltotyöntekijän toimesta. Lähistöltä poliisit löysivät 23-vuotiaan elottoman miehen, joka julistettiin kuolleeksi.

Epäilty on kertonut kuulusteluissa juoneensa päivän mittaan runsaasti alkoholia ja huomanneensa, kuinka hänen ystävänsä alkoi ”vähitellen muuttua zombiksi”. Havaintoa seuranneen väkivaltaisen hyökkäyksen aikana mies potki ja hakkasi ystäväänsä. Lisäksi hän iski toveriaan teräaseilla ja heitti tämän päälle muun muassa kitaran ja mikroaaltouunin.

– Kysymyksessä on yksi oudoimmista ja karmeimmista henkirikoksista, jonka tiedän, Moses Marquez Grantsin poliisilaitokselta on kertonut.

Reutersin mukaan murhasta epäilty on seurannut tiiviisti The Walking Dead -televisiosarjaa, jossa joukko ihmisiä etsii turvapaikkaa zombien valtaamasta Amerikasta.

Tapauksen oikeudenkäynnin on määrä alkaa marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?