Video: Pakolaiset hyppäsivät salaa kuorma-auton kyytiin – oven takana olikin jääkarhu - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Video: Pakolaiset hyppäsivät salaa kuorma-auton kyytiin – oven takana olikin jääkarhu

Pakolaiset yrittivät samaan kyytiin jääkarhun kanssa Pohjois-Ranskassa.

18.10.2015 20:25

CNN:n julkaisemalla videolla näytetään, kun kuorma-auton kyytiin pyrkineet pakolaiset saavat seurakseen erikoisen matkatoverin tiistaina Pohjois-Ranskassa.

Videolla näkyy, kun pakolaiset hyppäävät tielle ojanpientareelta ja avaavat ruuhkan takia tielle pysähtyneen kuorma-auton takaluukun. Hämmästys on suuri, kun oven takaa paljastuukin häkissä oleva jääkarhu.

Yksi miehistä pelästyy eläintä ja poistuu paikalta, mutta kaksi heistä uskaltautuu kipuamaan karhun kanssa samaan kyytiin.

Pelottomuudestaan huolimatta miesten matka päättyy nopeasti, sillä Ranskan poliisi nappaa kuljettajan avustuksella kuorma-auton pimeässä takaosassa piileskelevät salamatkustajat.

CNN:n mukaan pakolaisten tilanne Ranskassa on hankala. Tuhannet elävät Calaisin pakolaisleirillä teltoissa, elätellen toiveita siitä, että pääsisivät jatkamaan matkaansa Englantiin vain 50 kilometrin päähän.

Nuori Nissan-jääkarhu oli matkalla Venäjältä Englantiin Yorkshiren Wildlife Parkiin. Se oli taittanut tuhansien kilometrien mittaista matkaa lentokoneella, lautalla ja kuorma-autolla. Tiistaina Nissan-jääkarhu pääsi perille Yorkshiren Wildlife Parkiin muiden jääkarhujen seuraksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?