Brittiäidin liikuttava kirjoitus leviää Facebookissa – pieni autistipoika osoittautui sittenkin supersankariksi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Brittiäidin liikuttava kirjoitus leviää Facebookissa – pieni autistipoika osoittautui sittenkin supersankariksi

Ikävän uutisen sairaalassa kuullut Oscar-poika sai parasta mahdollista palvelua ravintolan henkilökunnalta.

Ravintolan henkilökunta pelasti huonoja uutisia kuuleen perheen päivän.­

8.10.2015 5:59

Brittiäiti Jen Goodhand-Wyatt kertoo sydäntä lämmittävässä Facebook-viestissään ravintolan henkilökunnasta, joka suhtautui upeasti autistiseen pikkupoikaan.

Aiheesta uutisoi Mirror-lehti, jonka mukaan nainen vei Oscar-poikansa Coventryssa sijaitsevaan ravintolaan sairaalavisiitin jälkeen ja kertoi sisään tullessa, että poika on autisti.

Oscar valitsi Star Wars -teemapöydän, ja äiti kertoi henkilökunnalle hänen olevan Tähtien sotaa rakastava supersankari. Kymmenen minuuttia myöhemmin tarjoilija tuli pöydän luo.

– Ymmärsin sinun olevan supersankari. Tässä on ruokalistasi, tarjoilija totesi.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

This mum was amazed by the kindness restaurant staff showed her autistic son http://t.co/NDV8g7b9il pic.twitter.com/45STBTkG5X— Daily Mirror (@DailyMirror) October 7, 2015

Kardiologin vastaanotolla käynyt Oscar oli samana päivänä saanut kuulla, ettei voinut harrastaa karatea sydämensä takia. Pettyneen pojan mielessä se tarkoitti sitä, ettei hän voinut olla supersankari. Äiti selitti tilanteen tarjoilijalle, kun kaksikko tilasi ruokaa.

– Ruoka tuli, ja sitten uusi tarjoilija tuli ja kysyi, onko ruoka ok? Os vastasi ”se vasta tuotiin tänne höpsö” ja nauroi, äiti kirjoittaa.

– Tarjoilija hymyili ja käveli pois. Hetkeä myöhemmin hän saapui ja toi kaksi ilmapallohahmoa, jotka hän oli tehnyt Osille.

– Vähän ajan päästä hän tuli takaisin ja kysyi minulta, voisiko hän tarjota minkä tahansa jälkiruuan Osille.

Oscar valitsi listalta suklaabrownien.

– Kun tarjoilija toi sen, kysyin häneltä syytä. ”Koska hän on supersankari”, kuului vastaus. Ja laskussa... alennus merkittiin tekstillä SUPERSANKARI. Fantastista palvelua.

Goodhand-Wyattin ystävät olivat innoissaan Facebook-kirjoituksesta.

– Tuo on aivan mahtavaa, ja Os on todellakin supersankari meille kaikille, eräs heistä kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?