Valko-Venäjän diktaattorin 11-vuotias poika edusti YK-kokouksessa – katso kuvat

Julkaistu: , Päivitetty:

YK
Aleksandr Lukashenkon Kolja-poika on edustanut isänsä rinnalla aiemminkin.
Valko-Venäjää diktaattorimaisesti hallitseva presidentti Aleksandr Lukashenko suunnittelee jo viidettä presidenttikauttaan.

Lukashenkon mahdollisesta tulevaisuuden seuraajasta saattoi vihjata Valko-Venäjän edustus YK:n yleiskokouksessa tällä viikolla New Yorkissa, kertoo Guardian.Mikäli yllä oleva linkki ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lukashenko oli tuonut kokoukseen 11-vuotiaan poikansa Koljan, joka istui salissa maan edustuspöydän ääressä kuuntelemassa isänsä puhetta. Pojan seurana maata edustivat Valko-Venäjän ulkoministeri ja presidentin tiedotuspäällikkö. Lukashenko tuomitsi puheessaan muun muassa lännen väliintulon Lähi-idässä.

Kenraaleita käsketty tekemään kunniaa

Euroopan viimeiseksi diktaattoriksi kutsuttu Lukashenko on johtanut yksinvaltiaasti maataan vuodesta 1994.

Lukashenkolla on kaksi aikuista poikaa, mutta hänen kerrotaan kaavailevan Koljaa seuraajakseen. Pojan äidin henkilöllisyyttä ei ole julkisesti kerrottu.

Kolja edusti isänsä rinnalla muun muassa Kiinassa aiemmin syyskuussa. Hän pääsi jopa virallisiin kuviin muiden johtajien ja itsensä Vladimir Putinin kanssa.


Tosielämän ”Mini-Me” on esiintynyt isänsä rinnalla jo 3-vuotiaasta lähtien. Muun muassa kenraalien on käsketty tehdä kunniaa pojalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt