Viisihenkinen perhe löydettiin kuolleena: Poliisi paljasti synkkiä yksityiskohtia Minnesotan verilöylystä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Viisihenkinen perhe löydettiin kuolleena: Poliisi paljasti synkkiä yksityiskohtia Minnesotan verilöylystä

Viisihenkinen perhe löytyi kuolleena kotoaan torstaina Greenwoodista, Minnesotasta. Poliisi kertoo nyt muun muassa, mistä päin taloa ruumiit löytyivät.

Viisihenkinen perhe löydettiin torstaiaamuna kuolleena kotoaan Greenwoodista, Minnesotasta.­

12.9.2015 11:30 | Päivitetty 12.9.2015 13:34

Kuolleena kotoaan löydetty viisihenkinen perhe kuoli ampumahaavoihin, New York Times kertoo.

South Lake Minnetonkan poliisi kertoi, että ruumiit löytyivät perheen kotoa torstaina, kun poliisi oli talossa lastensuojelukäynnillä. Poliisi lähti tarkastamaan perheen taloa, koska ilmoituksissa oli kerrottu, että perheen kolme teini-ikäistä lasta ei ollut ollut koulussa kahteen päivään.

Poliisi löysi viisihenkisen perheen ruumiit Channel Drivella sijaitsevasta talosta puolenpäivän jälkeen torstaina. Kuolleiden joukossa olivat perheen isä, äiti ja kolme teini-ikäistä lasta.

Poliisi epäilee, että kyseessä on laajennettu itsemurha.

Rikospaikka on tässä tapauksessa valtava, yli kaksi miljoonaa dollaria maksanut talo. Perheenjäsenten ruumiit löydettiin eri puolilta taloa: yksi makuuhuoneesta, toinen kellarin autotallista, kolmas ja neljäs kellarista ja viides alakerran makuuhuoneesta.

Perheenisä tunnettu liikemies

New York Timesin mukaan surma-ase saatiin talteen rikospaikalta, mutta poliisi ei osannut vielä sanoa, kuka oli ampunut kenet. Myöhään perjantai-iltana paikallista aikaa useat mediat kertoivat, että perheenisä olisi ensin ampunut vaimonsa ja lapsensa ja sitten itsensä

Tragediassa henkensä menettivät 45-vuotias isä, 48-vuotias äiti, 14- ja 15-vuotiaat tyttäret sekä 17-vuotias poika.

Perheen tunteneiden oli vaikea hyväksyä synkät uutiset, sillä ammutut olivat vaikuttaneet ulospäin rauhallisilta ja etuoikeutetuilta ihmisiltä. Eräs naapuri kuvaili perhettä varakkaaksi väeksi, jolla oli jalat maan päällä. Perheenisä oli tunnettu liikemies, joka oli rikastunut rakentamalla sairaanhoitoa käsittelevät nettisivut. Mies oli aiemmin työskennellyt sairaanhoitajana sydänkirurgisella osastolla 1990-luvulla.

Perheystävä Dave Smits kertoi televisiokanava WCCO:lle, ettei ollut kuullut perheenisästä moneen päivään. Hän huolestui toden teolla, kun hänen sunnuntaina lähettämäänsä tekstiviestiin ei vastattu.

Sosiaalisessa median päivityksissään mies vaikutti nauttivan ajasta kotonaan järven rannalla vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?