Ruotsin Ikea-puukotuksen uhrit olivat äiti ja poika

rac

Julkaistu:

Ruotsi
Puukotuksen uhreiksi joutuneet olivat Västeråsissa lomalla.
55-vuotias nainen ja hänen 28-vuotias poikansa joutuivat maanantaina järjettömän väkivallanteon kohteiksi Ruotsin Västeråsissa. He olivat paikallisen kauppakeskuksen Ikeassa ostoksilla, kun puukkomies iski heidän kimppuunsa.

Västeråsin poliisin mukaan illalla ei ollut vielä tietoa siitä, että uhrit ja tekijiksi epäillyt olisivat entuudestaan tunteneet toisensa. Oletettavasti uhrit valikoituivat sattumanvaraisesti teosta epäillyn noin 23-vuotiaan miehen uhreiksi.

Poliisi on ilmoittanut epäilevänsä myös toista, noin 35-vuotiasta miestä osallisuudesta puukotuksiin. Mies loukkaantui itsekin jossain vaiheessa tapahtumia ja joutui sairaalahoitoon. Poliisi ei kommentoinut sitäkään vielä maanantaina kuinka mies vammansa sai.

Poliisi kertoi paikalliselle VLT:lle, että teossa käytetty ase on jo löydetty. Poliisin Per Ågren ei kuitenkaan lehden mukaan halunnut kommentoida oliko aseena käytetty veitsi otettu käyttöön samaisesta Ikeasta.

Kaikkiaan murhana tutkittavan tapauksen tutkinta on työllistänyt noin sataa poliisia. Ikeassa oli tapahtumahetkellä, noin kello 14 Suomen aikaa paljon ihmisiä, samoin kuin muualla kauppakeskuksessa, ja poliisi on kuullut monia heistä selvittäessään tapahtumien kulkua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt