Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus evakuoitiin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus evakuoitiin

Tallinnan keskustassa sijaitseva kauppakeskus jouduttiin torstaina evakuoimaan. Virolaismedioiden mukaan evakuointi johtui pommiuhasta.

Viron poliisi vahvistaa Ilta-Sanomille, että Viru-hotellin lähellä sijaitseva kauppakakeskus tyhjennettiin pommiuhkauksen vuoksi torstaina puolenpäivän aikaan. Lukijan kuva.

9.7.2015 12:41 | Päivitetty 9.7.2015 12:59

Tapauksesta kertovat muun muassa virolaislehti Postimees ja verkkosivusto delfi.ee. Delfin mukaan hätäkeskus sai kello 11.18 ilmoituksen matkalaukusta entisen postitalon parkkihallin luota. Havainnon vuoksi viereinen ostoskeskus ja Coca-Cola Plazan ensimmäinen kerros evakuoitiin. Lisäksi Hobujaama-katu suljettiin liikenteeltä.

Viron poliisista vahvistetaan Ilta-Sanomille, että Viru-hotellin lähistöllä sijaitsevassa kauppakeskuksessa oli torstaina puoliltapäivin käynnissä poliisioperaatio.

Tunnin kuluttua hätäkeskukselle tehdystä ilmoituksesta Hobujaama-katu avattiin paikallisen pommiryhmän käytyä toteamassa, että alueelta löydetty laukku oli tyhjä. Viron poliisi vahvisti Ilta-Sanomille torstaina, että paikalta ei löytynyt räjähteitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?