Kolmas kerta vei sairaalaan: hevonen potkaisi yhtymistä yrittänyttä miestä Texasissa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kolmas kerta vei sairaalaan: hevonen potkaisi yhtymistä yrittänyttä miestä Texasissa

Texasilaisessa tallissa ollut hevonen joutui epämiellyttävän teon kohteeksi helmikuussa.

11.6.2015 23:09

Texasilaismiehen yöllinen puuhastelu päättyi ambulanssikyydissä sairaalaan helmikuussa Texasissa. 45-vuotias oli yrittänyt yhtyä paikalliseen hevoseen sen omassa tallissa. Lopputuloksesta päätellen hevonen, jonka ikää tai sukupuolta Independent ei mainitse, ei ollut Cirilo Castillon tempusta mielissään vaan potkaisi.

Välikohtauksen seurauksena herra Castillo mursi jalkansa ja joutui sairaalasta selvittyään poliisin pidättämäksi, koska myöskään hevosen omistaja ei ollut ilahtunut eläimeensä sekaantumisesta.

Texasin Hidalgon piirikunnan sheriffin mukaan hevoseen sekaantuminen tapahtui helmikuun 17. päivän aamuna Edinburgin kaupungin laitamilla. Yhtymisyrityksessään loukkaantuneen miehen löysi hevosen omistaja, joka oli aamulla tulossa ruokkimaan eläimiään. Mies oli hevosen omistajalle entuudestaan tuttu. Nainen oli käskenyt häntä ennenkin pysymään kaukana hevosistaan.

Mies ei myöntänyt olleensa tallissa seksuaalinen teko mielessään. Hän oli omien sanojensa mukaan murtanut jalkansa auton kolhimana ja oli ryöminyt talliin suojaan. Paikallinen poliisi päätteli kuitenkin jäljistä, että mies oli saanut kaviosta.

Herra Castillo oli myös poliisille tuttu. Hänellä oli rikosrekisterissään kaksi edellistä tuomiota hevosiin sekaantumisista. Nyt häntä saattaa uhata jopa 180 päivän vankeusrangaistus.

Äskettäin tehdyn tutkimuksen mukaan zoofiileistä eli seksuaalista halua eläimiin tuntevista vain 12 prosenttia sanoi haluavansa seksiä eläinten kanssa siksi, ettei tarjolla ollut omaa lajitoveria. Toisin sanoen suurin osa halusi yhtyä eläimeen koska he nimenomaan halusivat yhtyä eläimiin eivätkä ihmisiin. Tutkimuksen mukaan 7 prosenttia vastanneista lisäksi ilmoitti ujostelevansa liikaa lähikontaktia ihmisen kanssa.

Suomen rikoslaista eläimiinsekaantuminen poistui 1971. Valmisteilla on kuitenkin tänä vuonna ollut laki, joka kieltäisi eläimeen kohdistuvat seksuaaliset teot ilman, että eläimelle teosta koituvaa kipua tarvitsisi todistaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?