Amerikkalaislehti: Pariskunta harrasti seksiä rannalla Miamissa – luvassa 15 vuotta vankeutta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Miami Herald: Pariskunta harrasti seksiä rannalla – luvassa 15 vuotta vankeutta

Yhdysvaltalaisparin lemmenhetki ei mennyt ihan putkeen. Nyt molempia uhkaa vankeustuomio.

Uimarannat täyttyvät keväällä yhdysvaltalaisista auringonpalvojista. Yhtenä syynä turistisesonkiin on koulujen kevätloma. Tämä kuva on peräisin Meksikon Cancunista, joka on amerikkalaisten suosima matkakohde.­

9.5.2015 23:20

Floridalainen oikeusistuin totesi Jose Caballeron, 40, ja Elissa Alvarezin, 20, syyllisiksi vain 15 minuutin harkinnan jälkeen viime maanantaina. Asiasta kertoi Miami Herald -verkkosivuillaan.

Paria syytettiin suomalaisittain sanottuna sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasta käytöksestä, sillä nämä harrastivat seksiä yleisellä uimarannalla keskellä kirkasta päivää.

Kyseessä on on Floridassa vakava rikos, josta voidaan tuomita jopa viisitoista vuotta vankeutta.

Syyttäjänä toiminut Anthony Dafonceca kertoo Miami Herald -lehdelle hakevansa Caballerolle kovempaa tuomiota kuin Alvarezille, sillä Caballerolla on aiempaa rikostaustaa, muun muassa kahdeksan vuoden vankilatuomio kokaiinin salakuljettamisesta.

Molemmille on luvassa myös merkintä seksirikollisten rekisteriin, sillä todistajien mukaan kolmevuotias lapsi näki tapahtuman.

Syytettyjen puolustusasianajaja Ronald Kurpiers kertoo asiakkaidensa olevan järkyttyneitä tuomiosta. Asianajaja mainitsee syyttäjän vielä keskustelevan tuomion pituudesta tuomarin kanssa, mutta ei usko sillä olevan vaikutusta.

– Sen verran (15 vuotta) hän saa, Kurpiers sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?