Venäläismedian hurja väite: Juontaja meni saunaan ja heräsi ilman kiveksiä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Venäläismedian hurja väite: Juontaja meni saunaan ja heräsi ilman kiveksiä

Venäläismedia kertoo juontaja Dmitry Nikolaevin illanvietosta, jonka väitetään päättyneen karmeasti.

28.2.2015 15:41

Venäläisen LifeNews-sivuston mukaan moskovalainen tv-juontaja Dmitry Nikolaev löysi kostean illanvieton päätteeksi seuraa salaperäisestä vaaleasta kaunottaresta, joka houkutteli juontajan mukaansa yleiseen saunaan.

LifeNews-sivuston mukaan blondi tarjosi Nikolaeville olutta ja pari ajautui kiihkeisiin suudelmiin. Sen jälkeisistä tapahtumista Nikolaev ei lehden mukaan muista mitään.

Hän heräsi tunteja myöhemmin viiltävään kipuun ja huomasi housujensa olevan veressä. LifeNews väittää, että Nikolaev oli kastroitu.

– Tapasin tytön baarissa ja jatkoimme matkaamme saunaan. Muistan juoneeni oluen, mutta se on kaikki mitä illasta muistan, hän sanoo sivustolle.

Married TV presenter takes blonde stranger to sauna - then wakes up without his testicles http://t.co/5ilSXmeQqn pic.twitter.com/ejryd8SCTX— Mirror Weird News (@MirrorWeirdNews) 26. helmikuuta 2015

Jos twiitti ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Moskovan poliisi uskoo juontajan joutuneen elinkauppaa harjoittavan rikollisjärjestön uhriksi.

Lifenewsin mukaan poliisi epäilee mysteeriblondin huumanneen Nikolaevin ja johdattaneet hänet saunaan, jossa miestä odottikin kirurgi.

– Luulin, että kyseessä on vain viiltohaava, mutta lääkärit kertoivatkin, että kivekseni on poistettu, Nikolaev kertaa kauhunhetkiään venäläissivuston haastattelussa.

Kammottavan rikoksen jälkipuinti venäläismediassa on ollut erityisen kiusallista Nikolaeville, sillä hän on naimisissa. Nikolaev valehteli alun perin vaimolleen kivesten viiltohaavojen johtuneen ”äkillisestä sairaudesta”, jonka takia hän joutui leikkaukseen.

Ilta-Sanomat tavoitti Suomen urologiyhdistys ry:n varapuheenjohtaja Mikael Leppilahden, jonka mukaan uutinen kuulostaa lähinnä aprillipilalta.  - Operaatiossa ei olisi logiikkaa. Teknisesti kivesten leikkaaminen on mahdollista, mutta operaatioon liittyy runsaasti verenvuotoa. Potilas ei voi olla sitä huomaamatta, Leppilahti kertoo Ilta-Sanomille. Hänen mukaansa elinkauppa-arvelu ei ole mahdollinen.

- Kiveksillä ei käydä elinkauppaa, niistä ei ole hyötyä kenellekään muulle kuin ihmiselle itselleen.

Artikkelia muokattu kello 21.10, lisätty Mikael Leppilahden kommentit. 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?