Video: Näin Jordanian hävittäjät moukaroivat Isisiä: ”Aiomme pyyhkäistä heidät pois maapallon pinnalta”

rac

Julkaistu:

Jordanian ilmavoimat ovat tuhonneet kymmeniä Isis-kohteita kolmessa päivässä Syyriassa ja Irakissa. Katso videolta, kuinka suurta tuhoa Jordanian iskut ovat aiheuttaneet Isisille.
Jordanian ilmavoimat ovat suorittaneet 56 iskua kolmessa päivässä Isis-äärijärjestön kohteisiin Syyriassa ja Irakissa.

– Aiomme tuhota Isisin. Aseidemme ristikot ovat kohdistettuna tähän tavoitteeseen. Ja ehdottomasti aiomme saavuttaa sen, Jordanian ilmavoimien komentaja, kenraali Mansour al Jbour totesi tiedotustilaisuudessa sunnuntaina.

Jordania aloitti ilmaiskunsa torstaina sen jälkeen kun Isis oli julmasti teloittanut jordanialaisen hävittäjälentäjän.


Jordanian ilmavoimien julkistamilta videoilta näkyy, kuinka valtavat räjähdyspilvet nousevat Isisin tukikohtien yläpuolelle ilmapommitusten johdosta. Videolta näkyy myös yksittäisten kohteiden tuhoutumisia.

Jordanian ilmavoimien komentajan mukaan maa iskee Isisin toimintaan viidellä osa-alueella. Iskut kohdistetaan Isisin johto-, koulutus- ja logistiikkakeskuksiin sekä Isisiä rahoittaviin tahoihin ja Isis-taistelijoiden kasarmeihin.

Torstaina Jordania iski koulutus- ja logistiikkakeskuksiin. Perjantaina tuhottiin Isisin ase- ja polttoainevarikoita. Lauantaina Jordanian hävittäjät iskivät Isis-taistelijoiden kasarmialueille.

– Aiomme pyyhkäistä heidät pois maapallon pinnalta, kenraali Mansour al Jbour totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt