Sarah Palinin poika käytti koiraa jakkarana - verkkoraivo syttyi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Sarah Palinin poika käytti koiraa jakkarana - verkkoraivo syttyi

Republikaanien entisen varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin poika käytti perheen koiraa astinlautana, jotta hän yltäisi tiskaamaan. Palinin tapauksesta julkaisemista kuvista repesi verkkoraivo.

Sarah Palinin Facebook-päivitys on aiheuttanut vilkasta keskustelua.

3.1.2015 22:40

Yhdysvaltain entisen varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin Facebookissa uudenvuodentervehdykseksi julkaisema kuvasarja herättää verkkoraivoa, kertoo yhdysvaltalainen uutistoimisto UPI verkkosivuillaan.

Kuvassa Palinin kuusivuotias poika käyttää perheen koiraa korokkeena yltääkseen tiskaamaan.

Sarah Palin kehottaa saatteeksi kirjoittamassa tekstissä näkemään poikansa tapaan esteet astinlautana eteenpäin vievällä tiellä. Koiraa hän kuvaa ”laiskaksi” ja itseään ”muistamattomaksi äidiksi”, joka ei tajunnut pojan haluavan nousta ylös.

Sarah Palin oli republikaanipuolueen varapresidenttiehdokkaana vuoden 2008 presidentinvaaleissa Yhdysvalloissa.

Eläinoikeusjärjestö PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) piti Palinin lähettämää viestiä erikoisena.

– On outoa, että kukaan - saatikka että äiti - pitää soveliaana julkaista tuollaista ilman näkyvää myötätunnonosoitusta kuvassa näkyvää koiraa kohtaan, järjestö kirjoittaa kannanotossaan.

Palinin julkaisu oli kerännyt lauantai-iltaan mennessä noin 66 500 tykkäystä, lähes 11 000 jakoa ja noin 22 000 kommenttia.

Kommenteissa puolustetaan Palinia sanomalla, ettei koira näytä kärsivän siitä, että poika seisoo sen päällä. Toiset kommentoijat taasen pitävät kuvia osoituksena eläinrääkkäyksestä ja huonosta vanhemmuudesta.

Post by Sarah Palin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?