Norman Atlanticin matkustaja: Vierellä ollut mies koki karmean kohtalon

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Pahamaineinen Norman Atlantic jää ikuisesti kreikkalaisen 33-vuotiaan Regina Theoffilin mieleen.
Hän pelastui Välimerellä sunnuntaina riehuneesta laivapalosta. Reginan tarinasta kertoivat monet kreikkalaiset tiedotusvälineet ja muun muassa brittiläinen BBC.

Regina Theoffili oli laivalla yhdessä 37-vuotiaan kihlattunsa, esteratsastaja Nick Channing-Williamsin kanssa. Heidän oltavansa alkoivat käydä sietämättömäksi, kun liekit nuolivat jo uhkaavasti ympärillä. Pari joutui jopa toisistaan erilleen muutamaksi tunniksi, kun pelastustyöt vihdoin alkoivat. Lopulta molemmat pääsivät italialaiseen helikopteriin, mutta eri aikaan eivätkä he tienneet hetkeen toistensa kohtaloista.

– Kuumuus oli valtava, joten seisoimme tuntikausia kannelle johtavilla portailla, jotta sade yltäisi jalkoihimme. Autokannella roihusivat palavat autot. Tilanne oli todella pelottava, Channing-Williams kertoo BBC:lle.

– Kun vihdoin näimme toisemme uudelleen laivalta pääsyn jälkeen, meillä oli tunteellinen jälleennäkemisen hetki, Regina Theoffili kertoo tiedotusvälineille.

– Olin hetken epäuskoinen pahimpina hetkinä. Pelkäsin hetken, että en selviä hengissä palosta, Channing-Williams paljasti pelastumisen jälkeen.

Pariskunta paljasti, että yön ja aamun painajaiset ja pakokauhut olivat hirvittävät. He joutuivat näkemään, miten mies heidän läheltään luiskahti pois portailta alemmas ja ilmeisesti joutui liekkeihin. Hän ei ilmeisesti selvinnyt.

Nick ja Regina pelastuivat ja saattoivat jatkaa kohti tarkastusta sairaalaan ja alkaa haaveilla paluusta kotiin Kreikkaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt