Venäläisen parlamentaarikon outo ehdotus: Kaikille venäläisnaisille jaettava Putinin spermaa

Julkaistu:

Parlamentin jäsen haluaa luoda presidentin "geneettisellä materiaalilla" uuden Venäjän eliitin.
Venäläinen parlamentaarikko Jelena Mizulina on antanut erikoisen lausunnon, jonka mukaan presidentti Vladimir Putinin spermaa olisi käytettävä ”poliittisen ja sotilaallisen eliitin” luomiseen, kertoo International Business Times –lehti viitaten venäläismediaan. International Business Times ilmoitti uutisen lähteeksi venäläisen median. Lisäksi uutisen lähteeksi ilmoitettiin Ukrainassa toimiva Trust-uutissivusto.

- Ehdotukseni on yksinkertainen. Jokaiselle Venäjän kansalaiselle on lähetettävä postitse presidentin geneettistä materiaalia, jonka avulla voi tulla raskaaksi ja saada lapsen. Äideille on tarjottava valtiolta erillistä tukirahaa, Mizulina visioi International Business Timesin mukaan.

Parlamentin nais-, lapsi-, ja perheasioista vastaavan komitean puheenjohtajana toimivan Mizulinan mukaan Putinin lapset olisi toimitettava koulutukseen tiettyihin sisäoppilaitoksiin, joissa he oppisivat omistautumaan isänmaalle ja Venäjän presidentille.

Mizulinan idean mukaan lapsista tulisi Venäjän tulevaisuuden sotilaallisen ja poliittinen eliitti.

International Business Timesin mukaan Mizulina on kohauttanut aiemmin ehdottamalla kaikkien juutalaisten karkottamista Venäjältä ja korkeakoulutuksen epäämistä naisilta, jotka eivät ole synnyttäneet.

Päivitys kello 11.9. kello 19.58: Lisätty viittaus lähteenä mainittuun Ukrainassa toimivaan Trust-sivustoon.