Nathan, 24, sai surmansa Ottawan ammuskelussa: eläinrakas yksinhuoltajaisä, jota koirat odottavat uskollisesti - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Nathan, 24, sai surmansa Ottawan ammuskelussa: eläinrakas yksinhuoltajaisä, jota koirat odottavat uskollisesti

Kanadan keskiviikkoisesta parlamenttiammuskelusta on uutisoitui laajasti ympäri maailman. Nyt tiedotusvälineet ovat saaneet lisätietoa välikohtauksessa surmansa saaneesta kanadalaissotilaasta. 

24.10.2014 8:22

Hän oli yksi yksinhuoltajaisä, joka rakasti eläimiä, kirjoittaa Daily Mail.

Asemies tappoi keskiviikkona kanadalaisen 24-vuotiaan Nathan Cirillon ja hyökkäsi parlamenttiin pääkaupunki Ottawassa. Parlamentin turvallisuusjohtaja pysäytti hyökkääjän ampumalla tämän kuoliaaksi. Ampuja yritti saada passin ja päästä Syyriaan. Hän oli terrorismiepäiltyjen listalla.

Surmansa saanut Cirillo oli erityisen omistautunut hänen eläimiinsä. Mies julkaisi koiristaan tiuhaan tahtia yhteiskuvia Instagram-tilillään. Nyt nämä koirat odottavat kärsivällisesti isäntäänsä tämän perheen kotona Hamiltonissa tietämättä sitä tosiasiaa, ettei isäntä enää koskaan palaa takaisin.

Cirillon kaverit kertovat, kuinka mies löysi hiljattain myös hylätyn ja laihtuneen koiranpennun, jonka hän hoivasi kuntoon. Tämän jälkeen koiralle etsittiin uusi koti.

- Löysin hänelle hienon kodin. Toivottavasti hänellä on hyvä elämä, Cirillo kirjoitti noin kuukausi sitten.

Cirilloa jäävät kaipaamaan tämän koirien, perheen ja ystävien lisäksi miehen 6-vuotias Marcus-poika. Cirillo kasvatti pojan yksin oman äitinsä Kathyn avustuksella, kun Marcuksen äiti Kendra ei ollut enää kuvioissa mukana.

CBC uutisoi, että Marcus-poika päätyisi todennäköisesti Cirillon äidin Kathyn huostaan. Hän huolehti pojasta jo silloin, kun Cirillo suoritti asepalvelustaan. Cirillon sedän mukaan Kathy-äiti on järkyttynyt tapahtuneesta.

- Hän sanoo, ettei usko sitä.

- Hän on täysin rikki, rikki juuri nyt, Cirillosin setä Jim Cirillo sanoi CBC:lle.

Armeijahaaveita teinistä lähtien

Nathan Cirillo oli haaveillut jo teinivuosista lähtien, että hän saisi palvella maataan armeijassa. Miehen kavereiden mukaan tämä rakasti country-musiikkia, minkä lisäksi hän oli kuntointoilija. Hän oli työskennellyt myös kuntovalmentajana.

- Nathan oli hyvä mies, miehen ystävä Marie Michelle kertoi CBC:lle.

- Hänellä oli aina hymy kasvoillaan, miehen kaveri Peter DiBussolo sanoi The Ottawa Citizenille.

Miehelle on tehty myös Facebookiin muistosivu, jossa hänen ystävänsä ovat luonnehtineet muun muassa miehen ystävällisyyttä.

Ottawan ammuskelussa kuolleen sotilaan koira kurkistaa kotipihansa aidan alta. Sen menehtyneen isännän muistoksi on tuotu runsaasti kukkia ja Kanadan lippuja.­

Cirilloa jäävät kaipaamaan tämän koirien, perheen ja ystävien lisäksi miehen 6-vuotias Marcus-poika.­

Asemies tappoi keskiviikkona Nathan Cirillon ja hyökkäsi parlamenttiin pääkaupunki Ottawassa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?