Venäläislehti: Ville Haapasalo ainoa Venäjän ystävä Suomessa

Julkaistu:

Venäläinen iltapäivälehti Moskovski Komsomolets on huolissaan Suomen ja Venäjän kansojen ystävyydestä.
Lehti muistuttaa torstaina verkkosivuillaan julkaisemassaan jutussa suomalaisten ja venäläisten pitkästä kumppanuudesta ja kauppasuhteista sekä kertoo, kuinka Venäjällä on totuttu pitämään pohjoista naapuria "lähes veriveljinä".

Ukrainan sodan ja talouspakotteiden vuoksi tilanteeseen on kuitenkin tullut muutos. Lehden mukaan tästä on osoituksena muun muassa pääministeri Alexander Stubbin saksalaismedialle antama kommentti, jossa hän vakuutti Suomen kannattavan Venäjän vastaisia pakotteita johdonmukaisesti.

- Näyttää siltä, että ainoa Suomessa jäljellä oleva Venäjän ystävä on ansiokas näyttelijä ja naisten suosikki Ville Haapasalo, jutussa sanotaan.

Lehti perustaa näkemyksensä Haapasalon puheille Venäjän televisiossa.

Näyttelijä kertoi jokin aika sitten paikallisessa talkshowssa, kuinka Suomen virallinen hallinto ei halua tietää mitään venäläisten todellisista mielipiteistä, eikä totuus käy ilmi myöskään suomalaisesta mediasta.

 

Näyttää siltä, että ainoa Suomessa jäljellä oleva Venäjän ystävä on ansiokas näyttelijä ja naisten suosikki Ville Haapasalo.- Ja kun keskustelen maanmiehieni kanssa venäläisistä ystävistäni, saan sen käsityksen, että he rakastavat ja kunnioittavat Venäjän kansaa, Haapasalo totesi talkshowssa lehden mukaan.

Moskovski Komsomoletsin juttu päättyy pohdintaan siitä, kuinka virallisissa neuvottelupöydissä laaditut julistukset ja muistiot eivät ole kansan allekirjoittamia.

- Vaikuttaa siltä, että pakotteiden seurauksena emme menetä pelkästään bruttokansantuotettamme, todetaan jutun lopuksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt