Vauvasurmia myös ulkomailla: Amerikkalaisnaisen kellarista löytyi seitsemän ruumista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Vauvasurmia myös ulkomailla: Amerikkalaisnaisen kellarista löytyi seitsemän ruumista

Viimeksi huhtikuussa Yhdysvalloissa äiti tunnusti tappaneensa kuusi lastaan.

Megan Huntsman oikeudessa Utahissa huhtikuussa.

4.6.2014 14:22

Poliisi kertoi keskiviikkona, että kerrostalon kellarista löytyi viiden vauvan ruumiit Oulussa. Myös maailmalla on sattunut järkyttäviä vauvasurmia.

Viime huhtikuussa Yhdysvalloissa paljastui järkyttävä tapahtumaketju, kun 39-vuotias utahilaisnaisen kellarista löytyi seitsemän vastasyntyneen ruumiit. Yksi lapsista oli syntynyt kuolleena, lasten äiti kertoi poliisille. Kuusi muuta lasten äiti, Megan Huntsman, tunnusti kuristaneensa tai tukehduttaneensa. Sukulaiset, naapurit tai ystävät kertoivat, etteivät koskaan olleet tajunneet, että Huntsman oli ollut raskaana, The New York Times uutisoi huhtikuussa.

Kolmen vastasyntyneen pojan ruumiit löytyivät perheen pakastimesta viime vuonna Puolassa. 41-vuotias äiti myönsi surmanneensa lapset. Poliisin edustaja kertoi AP:n mukaan naisen laittaneen lasten ruumiit pakastimeen, sillä ei kestänyt olla heistä erossa, Daily News uutisoi. Vuonna 2012 toinen 41-vuotias nainen pidätettiin epäiltynä ainakin viiden vastasyntyneen lapsensa surmaamisesta.

Vuonna 2011 Tennesseen osavaltiossa sijaitsevaa Hendersonvillen kaupunkia kuohutti tapaus, jossa 25-vuotias nainen surmasi vastasyntyneet kaksosensa. Nainen oli salannut raskautensa. Nainen synnytti vanhempiensa kylpyhuoneessa ja kertoi tukehduttaneensa itkevät vauvat, jotta vanhemmat eivät saisi tietää raskaudesta, kertoi paikallinen televisiokanava.

Vuonna 2008 Yhdysvalloissa järkytti tapaus, jossa äiti oli surmannut kolme 1–6-vuotiasta lastaan. Lapset oli hukutettu, vanhimman kurkku oli viilletty ja kaikissa oli merkkejä myrkytyksestä. Tapaus tuli ilmi, kun 27-vuotias äiti soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti tappaneensa lapsensa, The New York Times uutisoi tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?