Brittimies heräsi onnettomuuden jälkeen koomasta - uskomattoman hienot ensimmäiset sanat tyttöystävälle - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Brittimies heräsi onnettomuuden jälkeen koomasta - uskomattoman hienot ensimmäiset sanat tyttöystävälle

Auto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut mies heräsi koomasta kymmenen päivän jälkeen eikä muistanut tyttöystävänsä nimeä.

2.6.2014 10:19 | Päivitetty 2.6.2014 12:50

Stewart Fryett loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa vuonna 2009. Viiden lapsen isä oli lähtenyt silloisen tyttöystävänsä Chrissien perhetutun kanssa ajelulle. Mukaan tuli myös Fryettin ystävä. Vain vajaan 200 metrin jälkeen perhetuttu menetti autonsa hallinnan ja törmäsi toiseen autoon.

Fryettin perhetuttu ja ystävä pääsivät omin neuvoin ulos autosta ja selvisivät onnettomuudesta lievin vammoin. Fryett puolestaan sai vakavan aivovamman, kylkiluita murtui, hänelle tuli ilmarinta ja selkäranka meni pirstaleiksi.

Puoli vuotta Fryettin kanssa seurustellut Chrissie kertoo Gazette Liven haastattelussa, ettei perheelle annettu toivoa Stewartin selviämisestä.

Kymmenen päivän kooman jälkeen mies kuitenkin yllätti tyttöystävänsä.

– Kun hän heräsi koomasta, hän ei edelleenkään tiennyt, kuka kukin on, mutta, kun hän näki minut hän sanoi ”En tiedä, kuka olet, enkä tiedä nimeäsi, mutta tiedän rakastavani sinua.” Chrissie kertoo.

Chrissie ja Stewart menivät naimisiin viime vuonna ja odottavat ensimmäistä lastaan.

Lähde: Gazette Live

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?