Hurja löytö kylpyhuoneesta: valtava pyton pyrki texasilaisnaisen ammeeseen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Hurja löytö kylpyhuoneesta: valtava pyton pyrki texasilaisnaisen ammeeseen

Texasilaisnainen koki elämänsä yllätyksen, kun karkuteille joutunut pytonkäärme olisi halunnut hänen kylpykaverikseen.

15.5.2014 6:10

College Stationin kaupungissa asuva viisikymppinen nainen kertoo paikalliselle The Eagle –lehdelle olleensa yksin kotona, kun omituinen sattumus tapahtui vajaat kaksi viikkoa sitten.

Nainen oli ilta-aikaan puhumassa puhelimessa äitinsä kanssa, kun hän kuuli omituista ääntä. Aluksi hän ajatteli tyttärensä marsujen metelöivän ja kävi tarkistamassa ensin tyttärensä huoneen, sitten oman makuuhuoneensa – tuloksetta.

Kun kolinaa kuului kolmannen kerran, nainen kertoo tarkastaneensa kylpyhuoneen. Sytytettyään valot hän näki yli kolmimetrisen afrikkalaisen pytonkäärmeen, joka oli juuri luikertelemassa ammeeseen.

Säikähtänyt nainen löi oven kiinni, juoksi ulos ja soitti poliisit paikalle. - Kun poliisi tuli paikalle, hänellä oli mukanaan ruskea paperisäkki, hän kertoo. - Sanoin hänelle: ”Tarvitset isomman säkin kuin tuo.

Valtavan pytonin kohtaaminen ei ollut poliisillekaan mikään jokapäiväinen tehtävä. - Kun avasin hänen kylpyhuoneensa oven, siellä oli 12 jalan (n 3.6 metriä) pituinen pyton, poliisi Tony Gonzales kertoo lehdelle. - En tiennyt, mitä tekisin niin suuren käärmeen kanssa.

Lopulta käärme ujutettiin roska-astiaan kolmen henkilön voimin. Gonzalesin mukaan käärme käyttäytyi “varsin hyökkäävästi”. - Se ei todellakaan halunnut mennä roska-astiaan.

Karkulainen toimitettiin matelijoiden pelastuskeskukseen ja palautettiin myöhemmin omistajalleen. Teksasilaisnaisen kotiin käärmeen arvellaan pujahtaneen auki jääneen takaoven kautta.

Matelija-asiantuntija Toby Hibbitts kertoo lehdelle, että hän ei ole ennen kuullut pytonin tunkeutuneen jonkun paikallisen kotiin. Hänen mukaansa tapaus ei kuitenkaan ole kovin yllättävä: vapaaksi päässeet käärmeet etsivät tyypillisesti paikkaa, jossa on niille mukava lämpötila.

Hibbittsin mukaan käärme olisi tuskin vahingoittanut aikuista, mutta pienelle lapselle se olisi saattanut olla vaaraksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?