Juopunut matkustaja aiheutti suurhälytyksen Balin lentokentällä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Juopunut matkustaja aiheutti suurhälytyksen Balin lentokentällä

Virgin Bluen koneen kerrottiin tulleen kaapatuksi matkalla Balin saarelle Indonesiassa. Lentoyhtiö kiistää kaappausväitteen.

25.4.2014 10:24 | Päivitetty 25.4.2014 13:02

Matkustajakone oli matkalla Australian Brisbanesta Balille.

Indonesian viranomaiset ovat kertoneet, että koneessa matkustajana ollut henkilö yritti sisään ohjaamoon ja lentäjä kuvaili tilannetta kaappaukseksi.

- Saimme tiedon, että 737-800-tyyppinen kone matkalla Brisbanesta Balille on kaapattu, kertoi Indonesian viranomaisia edustanut Hadi Tjahjanto paikalliselle Metro TV -kanavalle Reutersin mukaan.

Virgin Blue -yhtiön kone yritettiin kaapata matkalla Balille.

Lentoyhtiö Virgin Bluen mukaan konetta ei kuitenkaan ole kaapattu, kertoo Reuters. Lentoyhtiön mukaan koneen matkustaja oli vain yrittänyt humalassa ohjaamoon.

Kone on nyt laskeutunut Balille, kertoo indonesialainen Metro TV. Koneen ohjaamoon yrittänyt henkilö on pidätetty. Kenellekään ei Indonesian armeijan edustajan mukaan aiheutunut tilanteesta vaaraa.

Eräs Balin lentokentällä tilannetta seurannut silminnäkijä kertoi The Daily Mailille nähneensä laskeutunutta konetta vastassa viisi armeijan ajoneuvoa. Kone vietiin hänen mukaansa sotilassaattueessa lentokentän syrjäisempään osaan, ennen kuin kaappausyrityksestä epäilty henkilö pidätettiin ja matkustajat evakuoitiin. Operaatio pidätteli myös kentän muita lentokoneita nousemasta ilmaan tai saapuvia laskeutumasta eikä matkustajia päästetty pois muista koneista, ennen kuin tilanne selvisi.

Kenellekään ei Indonesian armeijan edustajan mukaan aiheutunut tilanteesta vaaraa. Kuva arkistokuvaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?