Hämmästyttävät satelliittikuvat Skotlannista - vilahtaako otoksissa Loch Nessin hirviö?

rac

Julkaistu:

Skotlantilaisesta Loch Nessin järvestä otetut satelliittikuvat paljastavat pinnan alla tapahtuvan jotakin outoa.
Legenda skotlantilaisessa Loch Nessin järvessä elävästä järvihirviöstä sai jälleen uutta puhtia perjantaina. Useissa brittilehdissä alkoi levitä maailmankuulusta järvestä tuoreita satelliittikuvia, joissa vedenpinnan alla näkyy muoto, jota voi mielikuvituksen siivittämänä arvioida uusimmaksi todisteeksi järvihirviön olemassaolosta.

Brittilehti Mirrorin mukaan satelliittikuvissa näkyvän muodon havaitsi sattumalta kaksi miestä, jotka vapaa-ajallaan etsivät todisteita Loch Nessin hirviön olemassaolosta. Erikoisen tapauksesta tekee myös se, että molemmat käyttivät Loch Nessin tutkimuksiin Applen satelliittikarttasovellusta.

- Havaitsin sen aivan sattumalta. Näin veden alla jotakin suurta ja tallensin kuvan puhelimeeni. Ensimmäinen ajatukseni oli, että sen täytyy olla hirviö, Andy Dixon kertoo Mirrorissa.

Havainto on saanut kuohuntaa aikaiseksi Loch Nessin järvihirviöön uskovien henkilöiden joukoissa. Loch Nessin hirviön virallisen faniklubin puheenjohtaja Gary Campbell pitää mahdollisena, että kysymyksessä on juurikin paljon etsitty otus.

- Se ei voi olla vene, koska siinä ei ole koppia eikä muita kansirakenteita. Tämän vahvistaa myös se, että kuvissa näkyy muita muotoja, jotka ovat selvästi tunnistettavissa veneiksi, Campbell analysoi kuvaa Daily Mailissa.

- Lisäksi se on pinnan alla ja suuntaa kohti etelää. Mikäli järvellä ei ole käynnissä salaisia sukellusvenekokeita, on muoto ainakin kokonsa puolesta tulkittavissa Nessieksi, hän jatkaa.

Daily Mailin mukaan outo pinnanalainen muoto näkyy ainoastaan Applen sovelluksissa. Lehti muistuttaa, että Loch Nessistä tehtiin vuoden 2013 aikana kolme havaintoa, joista kaikki paljastuivat vääriksi.

Yksi havainnoista oli aalto, toinen ankka ja kolmas "kuva" puolestaan otettu aivan eri paikassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt