Amerikkalaisäiti myönsi tappaneensa kuusi omaa lastaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Amerikkalaisäiti myönsi tappaneensa kuusi omaa lastaan

Kolmekymmentäyhdeksänvuotias Utahilaisnainen on tunnustanut viranomaisille peräti kuuden vastasyntyneen lapsensa surmat, uutisoi CNN.

16.4.2014 0:55

Viranomaiset löysivät vastasyntyneiden lasten jäänteet viime viikonloppuna Pleasant Grovessa sijaitsevasta talosta, jossa Megan Huntsman asuu. Poliisit kutsui paikalle Huntsmanin aviomies, joka löysi autotallista muovipussiin käärityn lapsen ruumiin.

Taloon suoritetun kotietsinnän yhteydessä löytyi vielä kuusi lapsen ruumista. Huntsman on myöntänyt surmanneensa lapset. Hän kertoi synnyttäneensä vuosien 1996 ja 2006 välillä talossa seitsemän lasta, joista yksi oli jo syntyessään kuollut. Loput on hän kertonut tappaneensa välittömästi synnytyksen jälkeen joko kuristamalla tai tukehduttamalla. Tämän jälkeen hän kätki ruumiit muovikasseissa talon autotalliin.

Poliisit ovat kertoneet CNN:lle löytäneensä kaikki vastasyntyneet muovikassien sisältä paitaan tai pyyhkeeseen käärittynä. Lisäksi jokainen ruumis oli kätketty omaan pahvilaatikkoonsa.

Megan Huntsman on pidätetty ja häntä epäillään kuudesta murhasta. Hänen vapauttamiselleen on määrätty kuuden miljoonan dollarin takuut.

Huntsmanin aviomiestä ei epäillä rikoksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?