Australiassa kadonnut Chloe, 3, löytyi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Australiassa kadonnut Chloe, 3, löytyi

Vaikka Chloe löydettiin läheltä kotoaan, mystistä katoamista tutkitaan edelleen.

11.4.2014 20:16 | Päivitetty 11.4.2014 22:19

Kadonnut 3-vuotias Chloe Campbell löytyi 42 tuntia katoamisensa jälkeen aivan läheltä kotitaloaan. Talon lähellä partioineet poliisit huomasivat tytön ja veivät hänet tarkistettavaksi paikalliseen sairaalaan. Tytön äiti kiidätettiin pian tapaamaan tytärtään.

Perhe oli huomannut torstaiaamuna, että pikkutyttö oli hävinnyt kotoa. Tytön isä oli varma, että tytön sieppasi joku tuttu, joka tunsi asunnon nukkumisjärjestelyt. Myös Chloen äiti oli varma, että tyttö siepattiin ja että sieppaaja oli joku tuttu, koska kukaan ei ollut kuullut mitään.

Hyväkuntoisen oloinen tyttö käveli kotiinsa päin kodin lähellä olevassa puistossa, kun paikalla partioinut poliisi huomasi hänet. Chloen katoamista tutkitaan edelleen eikä sieppausta ole suljettu pois.

- Olen hyvin hyvin iloinen voidessani kertoa, että Chloe on turvassa ja voi hyvin, komisario Kevin Guteridge kertoi The Australian -lehden mukaan.

Poliisin kerrotaan saaneen haltuunsa turvakameramateriaalia, jossa näkyy kaksi aikuista miestä noin kolmivuotiaan lapsen kanssa. Kuvamateriaali on katoamisyöltä, puolenyön jälkeen.

Chloen tapausta verrattiin tuoreeltaan hotellihuoneestaan vuonna 2007 siepattuun brittityttöön Madeleine McCanniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?