Lennon MH370 traaginen kohtalo selvisi

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Malesian pääministeri Najib Razak on ilmoittanut tiedotustilaisuudessa lennon MH370 pudonneen Intian valtamereen.
Malaysia Airlinesin lento MH370 oli kateissa kaksi ja puoli viikkoa. Kone oli matkalla Kuala Lumpurista Pekingiin, kun se katosi tutkasta. Tiistaina koneen kohtalosta saatiin viimein varmuus. Se on pudonnut Intian valtamereen. Koneessa oli 227 matkustajaa ja 12 miehistön jäsentä.

Malesian pääministeri Najib Razak kertoi tiistain lyhyessä tiedotustilaisuudessa seuraavaa:

- MH370 lensi eteläistä käytävää pitkin ja sen viimeinen sijainti oli keskellä Intian valtamerta länteen Perthistä. Tämä on kaukainen paikka, kaukana kaikista laskeutumispaikoista. Olen syvästi pahoillani, että joudun kertomaan teille, että lento MH370 upposi Intian valtamereen,

- Pidämme uuden tiedotustilaisuuden huomenna. Halusimme jakaa uusimman tiedon kanssanne jo tänään avoimuuden ja perheiden kunnioituksen tähden.Ennen tiedotustilaisuutta BBC tiedotti, että koneessa olleiden matkustajien omaisia oli pyydetty kokoontumaan pikaiseen tiedotustilaisuuteen. BBC:n mukaan omaisille lähetettiin tekstiviesti, jossa luki: "Malaysia Airlines pahoittelee syvästi, että joudumme olettamaan ilman epäilystä, että lento MH370 on kadonnut, ja että kukaan kyydissä ollut ei selvinnyt. Kuten kuulette seuraavan tunnin aikana Malesian pääministeriltä, meidän täytyy hyväksyä, että kaikki todisteet viittaavat siihen, että kone upposi eteläiseen Intian valtamereen."

Pääministerin mukaan Malaysia AIrlines on jo keskustellut omaisten kanssa tilanteesta ja jakanut tietonsa heidän kanssaan. Matkustajien omaisille on myös tarjottu lentoja Australiaan kertoo Sky News.

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt