Miehen selkään tatuoitiin jättipenis Australiassa - julma pila johti vankilatuomioon - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Miehen selkään tatuoitiin jättipenis Australiassa - julma pila johti vankilatuomioon

Australialainen nuori mies tatuoi toisen miehen selkään peniksen kuvan tämän tietämättä. Teosta rapsahti vankeusrangaistus sekä tatuoijalle että häntä avustaneelle kumppanille.

19.2.2014 4:00

Daily Mailin mukaan rikos tapahtui vuonna 2010. Kaikki kolme miestä olivat juomassa alkoholia tatuoijan kotona, kun kaksi miehistä suostutteli kolmannen ottamaan tatuoinnin selkäänsä. Miestä houkuteltiin ansaan muun muassa kertomalla naisesta, joka haluaisi seksiä hänen kanssaan, jos tatuointi tehtäisiin.

Uhri luuli, että kuva esittäisi tiikeriä, lohikäärmettä ja kiinalaista jin-jang-symbolia. Sen sijaan hänen selkäänsä tatuoitiinkin 40-senttinen penis kiveksineen. Tatuointi sisälsi myös väärin kirjoitetun, homoseksuaalisuuteen viittaavan iskulauseen.

Mediatietojen mukaan teon taustalla oli väitetty raiskaus, josta tuomitut olivat syyttäneet tatuoitua miestä. Lopuksi tatuoinnin tekijä pahoinpiteli huijauksen uhrin.

Poliisilähteen mukaan miestä oli tatuoinnin jälkeen kielletty menemästä ulos aurinkoon tai näyttämästä tatuointia kenellekään ensimmäisinä viikkoina. Hän näytti kuitenkin kuvan asuinkumppanilleen ja ystävilleen, jotka paljastivat huijauksen.

Tatuoijaa avustanut rikoskumppani tuomittiin perjantaina vuoden vankeusrangaistukseen, josta hän pääsee maaliskuussa ehdonalaiseen. Tatuoinnin tehnyt mies sai jo vuonna 2011 vuoden rangaistuksen, josta hän istui vankilassa kolme kuukautta.

Toinen paikallinen tatuoija peitti myöhemmin penistatuoinnin ilmaiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?