Asuintalosta löytyi satoja käärmeitä Yhdysvalloissa – paha haju johdatti jäljille - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Asuintalosta löytyi satoja käärmeitä Yhdysvalloissa – paha haju johdatti jäljille

Viranomaiset löysivät kalifornialaisesta asuintalosta satoja eläviä ja kuolleita käärmeitä.

30.1.2014 3:59

Epäonnistuneen käärmefarmin jäljille päästiin, kun naapurit valittivat talosta kadulle asti leijuvasta löyhkästä. Kaksikerroksinen talo näytti ulkoapäin hyvin hoidetulta, mutta sisällä kuhisi hiiriä ja rottia – sekä satoja käärmeitä, joista suuri osa oli kuolleita tai riutuneita ruoan puutteesta.

Pelkästään yhdestä huoneesta löytyi poliisin mukaan 56 kuollutta ja 12 elävää käärmettä. Poliisi arvioi tehtävän vielä jatkuessa, että asunnosta voitaisiin löytää yhteensä jopa 500 käärmettä.

Suurin osa käärmeistä oli maapytoneita. Hiiristä ja rotista osa oli ilmeisesti tuotu ruoaksi käärmeille. Käärmeet eivät olleet asunnossa vapaana.

Käärmeet omistaa talossa yksin asuva miesopettaja. Mies kertoi poliisille, että hän oli halunnut ryhtyä käärmeenkasvattajaksi, mutta matelijoiden määrä riistäytyi käsistä. Hänet pidätettiin epäiltynä eläinrääkkäyksestä.

Poliisin edustaja Sondra Berg kuvaili rakennusta ”kauhujen taloksi”. -  (Mies) uskoo, että hänellä on edelleen 300-350 käärmettä, mutta minusta tuntuu, että suurin osa niistä on kuollut, Berg kertoo uutistoimisto Reutersille.

Tapaus on Bergin mukaan epätavallinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?