Maailmanlaajuisen kohun aiheuttanutta kalifornialaisäitiä uhkaa vankeus - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Maailmanlaajuisen kohun aiheuttanutta kalifornialaisäitiä uhkaa vankeus

Kahdeksikon neljä vuotta sitten synnyttänyt 14 lapsen yksinhuoltajaäiti joutui syytteeseen Yhdysvalloissa.

Octoäiti eli Nadya Suleman pohtii aikuisviihdeuraa.

14.1.2014 3:20

Kahdeksan lasta koeputkihedelmöityksen seurauksena neljä vuotta sitten synnyttänyttä Nadya Sulemania syytetään ansiotulojensa valehtelemisesta viranomaisille.

Los Angelesin syyttäjänviraston mukaan hän ei ole ilmoittanut alkuperää noin 30 000 dollarin suuruisille tuloille. Ansiotulojen pimittämisen lisäksi Sulemania syytetään tukihakemusten väärentämisestä.

Viralliselta nimeltään Natalie Denise Suleman nostatti maailmanlaajuisen kohun synnyttämällä kahdeksan lasta vuonna 2009. Aluksi hän sai valtavasti tukea perheenlisäyksen johdosta.  Myöhemmin hän kuitenkin joutui silmätikuksi, kun selvisi, että hänellä oli jo entuudestaan kuusi lasta.

Neljäntoista lapsen yksinhuoltajana toimiva Suleman on ollut taloudellisissa vaikeuksissa kahdeksikon syntymän jälkeen. Hän on yrittänyt saada lisäansioita muun muassa laulamalla sekä tekemällä pornografisen videon.

Jos Suleman tuomitaan epäillyistä rikoksista, joista häntä syytetään, hän voi saada jopa viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden mittaisen vankilatuomion.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?