Ulkomaat

Lehti: Ranskan presidentin avovaimo sairaalaan suhdehuhujen takia

Julkaistu: , Päivitetty:

Ranskassa presidentti Francois Hollanden avopuoliso Valerie Trierweiler on joutunut sairaalahoitoon.
Le Parisien -lehden mukaan Trierweiler joutui sairaalaan torstaina pian sen jälkeen, kun oli kuullut Hollanden ja tunnetun näyttelijän Julie Gayet'n rakkaussuhteesta. Trierweiler päässee pois sairaalasta maanantaina.

Le Parisien kertoo, että lääkärit ovat määränneet uutisesta järkyttyneen Trierweilerin lepäämään. Kohu alkoi loppuviikosta, kun ranskalainen Closer-lehti kertoi väitteitä Hollanden ja Gayet'n suhteesta.


Hollande on kertonut harkitsevansa oikeustoimia lehteä vastaan yksityisyytensä loukkaamisesta. Hän ei ole kiistänyt tai vahvistanut lehden tietoja.

Closerin mukaan Hollande, 59, ajelee usein Pariisin halki skootterilla yöksi 41-vuotiaan rakastajattarensa luo vain yksi henkivartija seuranaan.

Perjantaina lehti ilmoitti poistavansa netistä kyseisen suhdejutun sen jälkeen, kun Julie Gayet'n asianajaja oli ottanut lehteen yhteyttä. Printtilehti on kuitenkin ollut myynnissä.

Julie Gayet, 41, on tunnettu näyttelijä, joka on esiintynyt kymmenissä elokuvissa ja myös televisiossa. Puolisostaan eronneella näyttelijällä on kaksi lasta. Gayet esiintyi myös Hollanden presidentinvaalikampanjan mainoksessa vuonna 2012.
 
BBC:n mukaan Hollanden asema ei ole tällä hetkellä kovin kehuttava. Hän on nykyisellä mielipidekannatuksellaan (25%) viime vuosien epäsuosituin presidentti Ranskassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt