Brittimies ostanut 100 000 eurolla arpoja - tuhansia arpoja raaputtamatta

Julkaistu:

Englantilaismies on käyttänyt raaputusarpakokoelmaansa rahaa yli 80 000 puntaa (noin 100 000 euroa).
Dave Mannix, 42, on Daily Mailin mukaan haalinut itselleen vuodesta 1994 alkaen lähes jokaisen kansallisen lottoarvonnan raaputusarvan. Niitä on hänen hallussaan lehden mukaan yli 100 000 kappaletta, mikä lienee maailman suurin raaputusarpakokoelma.

Mannix on ostanut arpoja sekä koskemattomina että raaputettuina. Arpalappusista noin 10 000:tä ei ole raaputettu ja keräilijä itse olisi saattanut voittaa niillä jopa miljoonia - jos vain tietäisi voitoistaan.

Mies on lehden mukaan käyttänyt arpoihin pitkälti yli 80 000 puntaa, mikä vastaa yli 100 000 euroa. Erityisesti miehen kumppanin harmiksi arvat pysyvät raaputtamattomina ja osa niistä on jo ehtinyt 20 vuodessa vanhentua.Mannix on työkyvyttömyyseläkkeellä, mikä on jättänyt hänelle aikaa keräillä paljon muutakin, muun muassa Indiana Jones- ja Taru sormusten herrasta -aiheista tavaraa.

Daily Mailin mukaan Mannix on tarkka keräilykohteistaan ja säilyttää raaputusarpakokoelmaansa yhdessä talonsa huoneista. Nyt hän aikoo kuitenkin myydä arvoituksia mahdollisesti sisältävän kokoelmansa. Kauppahinta on Daily Mailin mukaan 500 000 puntaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt