Dennis Rodmanin tähdistö pelasi Pohjois-Korean maajoukkuetta vastaan

Julkaistu:

Entisen NBA-tähden Dennis Rodmanin joukkue esiintyi keskiviikkona Pohjois-Korean pääkaupungissa Pjongjangissa. Ennen ottelua Rodman lauloi diktaattori Kim Jong-unille syntymäpäivälaulun.
Happy Birthday -laulu yllätti sekä syntymäpäiväsankarin että yleisön keskiviikkona Pjongjangissa, kertoi ottelua seurannut matkaopas Simon Cockerell.

- Alku oli aivan surrealistinen, sitten yleisö tuli mukaan mutta laulu hyytyi hieman. Se näytti kuitenkin tulevan sydämestä ainakin Rodmanin kohdalla, Cockerell kertoi.

- Se oli odottamatonta ja luultavasti ennalta suunnittelematonta. Kim Jong-un näytti hymyilevän, mutta vaikutti siltä ettei hän odottanut sitä.

Cockerellin yritys Koryo Tours vei turistiryhmän katsomaan ottelua. Yleisöä oli suuressa urheiluhallissa noin 14 000. Kimin mukana oli myös tämän vaimo.

Rodmanin joukkueessa pelasivat entiset all stars -pelaajat Kenny Anderson, Cliff Robinson ja Vin Baker. Mukana olivat myös Craig Hodges, Doug Christie, Charles D. Smith ja neljä katukoripalloilijaa.

Joukkueet pelasivat ensin toisiaan vastaan ikään kuin tosissaan. Tauon jälkeen joukkueet sekoitettiin ja peli jatkui hyväntuulisena ystävyysotteluna.

Ottelun jälkeen Charles Smith kertoi, etteivät muut amerikkalaispelaajat liittyneet Rodmanin synttärilauluun.

- Olemme aina sanoneet Dennisille ettei hän osaa laulaa. Hänellä ei ole musiikkikorvaa. Hän teki sen yksin, entinen Knicks-pelaaja selitti uutistoimisto AP:n mukaan.

Dennis Rodman on neljännellä vierailullaan Pohjois-Koreassa. Hän on kuvannut Kimiä parhaaksi ystäväkseen ja puolustellut yksinvaltaista hallintoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt