Entinen Miss Venezuela Monica Spear ja hänen ex-miehensä ammuttiin autoon - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Entinen Miss Venezuela ja hänen ex-miehensä ammuttiin autoon

Entinen Miss Venezuela Monica Spear, 29, ja hänen ex-aviomiehensä kuolivat aseellisessa ryöstössä moottoritiellä Venezuelan keskiosassa tiistaina.

Monica Spear edusti Venezuelaa Bangkokissa pidetyissä Miss Universum kisoissa vuonna 2005.­

7.1.2014 19:37 | Päivitetty 7.1.2014 20:21

Autossa oli ryöstäjien iskiessä myös pariskunnan 5-vuotias tytär, joka sai luodin jalkaansa. Hänellä ei ole hengenvaaraa.

Ryöstömurha sattui moottoritiellä Puerto Cabellon ja Valencian välillä Venezuelan keskiosassa. Viranomaiset epäilivät, että Spearin auto voinut rikkoontua pimeällä tiellä ennen ryöstöä.

Paikallisten uutisvälineiden mukaan perhe oli odottamassa hinausautoa. Spear ja hänen ex-miehensä löydettiin kuolleina autonsa sisältä.

Monica Spear valittiin Miss Venezuelaksi vuonna 2004. Misseyden jälkeen hän loi uraa saippuasarjatähtenä.

Spear asui Yhdysvalloissa, mutta oli lomalla Venezuelassa.

- Olen niin surullinen Venezuelani puolesta, osanottoni Monica Spear'n perheelle. Tunnen juuri nyt vihaa ja voimattomuutta, venezuelalainen muusikko Oscar D'Leon kirjoitti Twitterissä.

Venezuelassa väkivaltarikollisuusluvut ovat maailman korkeimpia. Maassa tapahtuu virallisten tilastojen mukaan 39 henkirikosta 100 000 asukasta kohti, mutta kansalaisjärjestöjen mukaan todellinen määrä on vieläkin korkeampi.

Presidentti Nicolas Maduro on julistanut väkivaltarikollisuutta vastaan taistelemisen ensimmäiseksi tavoitteekseen. Myös kansan keskuudessa väkivaltarikollisuus tärkein huolenaihe.

Poliisin ja oikeuslaitoksen juurtunutta korruptiota pidetään keskeisenä syynä siihen, että väkivaltarikollisuuslukuja ei ole Venezuelassa saatu laskemaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?