Poliisi kuvasi seksivideon työpaikan pukuhuoneessa – rangaistuksena vain tämä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Poliisi kuvasi seksivideon työpaikan pukuhuoneessa – rangaistuksena vain tämä

Poliisi kuvasi seksitemppujaan työajalla upsalalaisessa pukuhuoneessa ja lähetti videon tuntemattomalle.

6.12.2013 19:56

Muutama päivä sitten Ruotsin poliisi tiedotti huolestaan tukholmalaisteinien kuvaamista seksivideoista, joilla on kiristetty ryhmäseksiin. Nyt Ruotsin poliisi on itse jäänyt kiinni seksin videoimisesta, kertovat ruotsalaismediat.

Viime marraskuussa upsalalainen poliisi kuvasi seksitemppujaan poliisiunivormussa. Asiasta kertoo muun muassa uutistoimisto TT ja The Local -lehti.

Poliisi jäi kiinni lähetettyään videon kollegalle, jota hän ei ollut tavannut aiemmin, mutta jonka kanssa hän oli käynyt kiivasta tekstiviestikeskustelua.

Vastaanottaja ei kuitenkaan innostunut kuvastosta, vaan hän lähetti viestin ja sen sisällön eteenpäin poliisin kurinpitolautakunnalle.

Lautakunta päätti, että mies oli häirinnyt vastaanottajaa seksuaalisesti ja vahingoittanut hänen seksuaalista koskemattomuutta. Lautakunnan jäsenet lisäsivät, että konstaapelin toimet saattoivat vahingoittaa luottamusta poliisiin ”varsinkin, kun hän käytti univormua videoinnin aikana.”

Rangaistukseksi poliisin kurinpitolautakunta eväsi konstaapelilta viiden päivän palkan ja antoi hänelle tiukan varoituksen olla toistamatta vastaavanlaista käytöstä. Tämä voi tapahtua vain Ruotsissa, paikallinen uutistoimisto on kirjoittanut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?