Järven pohjassa vuosikymmenet maanneista autoista löytyi ruumiita - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Järven pohjassa vuosikymmenet maanneista autoista löytyi ruumiita

Järven pohjasta löytyi sattumalta kaksi autonromua Oklahomassa.

18.9.2013 17:56 | Päivitetty 18.9.2013 18:18

Samalla löytyi mahdollinen vastaus vuosikymmeniä vaivanneisiin katoamisjuttuihin.

Oklahoman viranomaiset kiskoivat järven pohjasta kaksi autonromua. Autoista löytyi kuuden ihmisen luurangot.

Luurangot voivat liittyä kahteen katoamisjuttuun. Kolme teini-ikäistä katosi salaperäisesti vuonna 1970. Nuoria on etsitty paikkakunnalla vuosikymmenet. Kaksi aikuista puolestaan oli kadonnut jo 1960-luvun alussa.

Järven pohjasta löytyivät Camaro- ja Chevrolet-merkkiset autot.

Kadonneet nuoret lähtivät samanlaisella Camarolla ajelulle marraskuussa 1970. Heistä ei sen jälkeen ole saatu minkäänlaisia merkkejä.

Vuosikymmen aikaisemmin kadonneet olivat liikkeellä löydetynkaltaisella Chevroletilla. Kuudes järvestä löydetty luuranko on yhä tunnistamatta.

Autot löytyivät sattumalta

Viranomaiset löysivät autojen romut sattumalta. He harjoittelivat viime viikolla järvellä kaikuluotaimen käyttöä. Luotaimeen tuli merkkejä järven pohjassa olevasta auton romusta. Sukeltajat alkoivat tutkia autoja.

Seuraavaksi autoja alettiin nostaa järven pohjasta. Kun ensimmäinen auto saatiin nostettua vedestä, paljastui, että auton sisällä on luurankoja. Luurankoja oli kolme.

Luurankoja löytyi myös toisesta autosta. Pääkallojen perusteella näytti siltä, että autossa oli kaksi ruumiista. Kun sukeltajat menivät tutkimaan järven pohjaan, he löysivät pääkallon.

Oletko mobiilikäyttäjä? Katso uutisvideo täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?