Tappelevat rakastajat allekirjoittivat sopimuksen naisen jakamisesta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tappelevat rakastajat allekirjoittivat sopimuksen naisen jakamisesta

Kaksi kenialaista miestä on solminut poikkeuksellisen sopimuksen saman naisen naimisesta, sillä nainen ei pystynyt valitsemaan heidän välillään, kirjoittaa BBC.

26.8.2013 18:24 | Päivitetty 26.8.2013 17:26

Naisen kerrotaan olleen suhteessa molempiin miehiin jo vuosia, mutta ei halunnut valita Sylvester Mwendwan ja Elijah Kimanin välillä. Lopulta miehet tekivät sopimuksen, jossa he lupaavat molemmat asua naisen talossa ja kasvattaa mahdolliset lapset.

Ratkaisun kannustajana toimi ilmeisesti paikallinen viranomainen, joka näki miesten tappelevan naisesta, jonka kerrotaan olevan leski ja kahden lapsen äiti.

- Sovimme, että tästä lähtien ei esiinny uhkailua tai mustasukkaisia tunteita vaimomme vuoksi, koska hän sanoo, ettei ole valmis luopumaan kummastakaan, miesten sopimuksessa lukee Kenian NTV-kanavan mukaan.

- Lupaamme rakastaa toisiamme ja elää rauhanomaisesti.

Lakimiesten mukaan ryhmän avioliitto voidaan hyväksyä laillisesti, jos ryhmä pystyisi todistamaan, että polyandria (naisella usea aviomies) ”kuului heidän tapoihinsa”. Moniavioisuus on maassa melko yleistä, mutta se tapahtuu poikkeuksetta niin päin, että miehellä on useita vaimoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?