Kilpikonna puri pikkupojan akillesjänteen poikki - alkoi massiivinen operaatio - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kilpikonna puri pikkupojan akillesjänteen poikki - alkoi massiivinen operaatio

Etelä-Saksassa Baijerissa sijaitsevassa järvessä asustanut kilpikonna on herättänyt seudun asukkaissa pelkoa siitä lähtien, kun matelija puri akillesjänteen poikki järvessä uineelta pojalta.

Irseen kylän alueella sijaitseva järvi on tyhjennetty Lotin löytämiseksi. Puihin on alueella kiinnitetty ilmoituksia, joissa varoitetaan purevasta kilpikonnasta.

13.8.2013 6:04

Tällä hetkellä koko Irseen kylän alueella sijaitseva lomanviettopaikka on lamaantunut ja järvi on tyhjennetty, mutta vaarallisesta kilpikonnasta ei näy jälkeäkään. Järven kalatkin jouduttiin siirtämään operaation takia toisaalle.

Paikallisten Lottiksi kutsuman otuksen terrorin kohteeksi joutui 8-vuotias poika, joka oli uimassa järvessä viime viikon maanantaina.

Ensin kovan verenvuodon aiheuttanutta vammaa luultiin lasinpalan syyksi, mutta Münchenin eläintieteellinen instituutti vahvisti jäljistä otettujen kuvien perusteella, että hyökkääjä on kilpikonna.

Asiantuntijoiden mukaan järvessä ei myöskään asu niin suurta kalaa, joka olisi voinut vamman aiheuttaa.

Viime sunnuntaina palomiehet päättivät tyhjentää järven matelijan löytämiseksi, mutta uurastus ei tuottanut tulosta. Paloviranomaiset uskovat, että Lotti on kaivanut itsensä piiloon syvälle järven pohjamutiin.

Kylän kunnanjohtaja on ehdottanut, että saalistukseen tarvitaan todennäköisesti ansoja ja etsintätiimi. Kilpikonnasta on luvattu tuhannen euron palkkio sille, kuka sen onnistuu nappaamaan.

Kilpikonnasta voi lukea englanniksi täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?