Uhri Clevelandin sieppaajalle: "Sinun helvettisi on vasta alkamassa!" - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Uhri Clevelandin sieppaajalle: "Sinun helvettisi on vasta alkamassa!"

Julkaistu: 1.8.2013 21:45, Päivitetty 2.8.2013 8:11

Kolmea naista vuosikausia vankinaan pitänyt entinen bussikuski on tuomittu elinkautiseen sekä 1 000 vuoden vankeuteen Yhdysvalloissa.

Clevelandilainen Ariel Castro kidnappasi kolme naista. Oikeus antoi tuomion kuohuttavassa jutussa torstaina. Castro joutuu viettämään loppuikänsä vankilassa, sillä tuomio ei mahdollista ehdonalaiseen pääsyä.

Castro, 53, oli oikeudessa katuvainen ja pyysi uhreiltaan anteeksi.

- En ole mikään hirviö, Castro totesi omassa loppupuheenvuorossaan.

- Jos kysyisitte tyttäreltäni, niin hän sanoisi, että olen paras isä maailmassa, puolusteli Castro.

Castro käytti uhrejaan seksiorjina ja väittikin oikeudessa, että seksiä harjoitettiin "yhteisymmärryksessä". Hänen mukaansa kukaan naisista ei ollut neitsyt ja heillä oli ollut aiemmin useita seksipartnereita.

Cuyahogan piirikunnan tuomari Michael Russo sanoi Castron olevan "äärimmäisen narsistinen" luonne. Tuomarin mukaan Castron rikokset olivat niin vakavia, ettei tätä saa enää koskaan vapauttaa vankilasta.

Castro todettiin syylliseksi satoihin syytekohtiin mukaan lukien murha. Hän aiheutti yhdelle uhreistaan, Michelle Knightille, 32, keskenmenon nälkiinnyttämällä naista.

- Minä vietin 11 vuotta helvetissä. Sinun helvettisi on vasta alkamassa, sanoi Knight päin sieppaajansa kasvoja oikeudessa.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta