Kreml julkaisi uusia macho-kuvia: Vladimir Putin nappasi 21-kilosen jättikalan!

rac

Julkaistu:

Katso video
Halauksia ja pusuja - Venäjän presidentti Vladimir Putin oli varsin tyytyväinen saadessaan jättikalan järvestä. 
Putin vieraili vastikään Siperiassa, ja kuvat hänen reippaasta ulkoilustaan ovat tulleet nyt julkisuuteen.

Urheilullisesti pukeutunut Putin pitelee yhdessä kuvassa uskomatonta jättihaukea. Hän kalasti tuon noin 21-kiloisen kalan Siperiassa lähellä Mongolian rajaa. Järveltä on julkaistu myös kuva, jossa Putin kalastaa ilman paitaa.Lomatunnelmista kertova video puolestaan näyttää muun muassa, kuinka Putin antaa pikaisen pusun jättikalalle, ennen kuin siitä "tehdään kalakakkuja".

Kremlin julkaisi Putinin lomakuvat perjantaina. Putin vietti lomaansa yhdessä pääministeri Dmitri Medvedin ja puolustusministeri Sergei Shouigun kanssa.

Ria Novosti kertoo, että Putin nukkui erähenkisellä Siperian-matkallaan jurtassa, joka on tyypillinen asumus varsinkin Mongoliassa.

 


Toistaiseksi on epäselvää, milloin Putin teki lomamatkansa. Venäläisen uutistoimiston Ria Novostin mukaan matka tapahtui kuitenkin melko äskettäin.

Samalla se kirjoittaa, että Putin on harrastanut näitä "macho-temppujaan jo useamman vuoden ajan nostaakseen julkisuuskuvaansa; 

Analyytikot tulkitsevat kuvat presidentin tempuista niin, että Putin on energinen ja tervehenkinen johtaja - toisin kuin hänen edeltäjänsä Boris Jeltsin."

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt