Tanssii tähtien kanssa sai miehen raivoon - ampui television - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tanssii tähtien kanssa sai miehen raivoon - ampui television

67-vuotias mies raivostui amerikkalaispoliitikko Sarah Palinin tyttären Bristolin tanssiliikkeistä niin, että täräytti haulikolla televisionsa tuusan nuuskaksi Yhdysvalloissa.

Steven Cowan, 67, ampui haulikolla televisionsa tuusan nuuskaksi.­

18.11.2010 1:04

Kaikki alkoi siitä, kun mies tuli kotiinsa baarista maanantaina. Hän nautti yhden oluen ruuan kanssa, kunnes asettui vaimonsa kanssa sohvalle katsomaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa, jonka kisailijana Bristol Palin on ohjelman amerikkalaisversiossa.

Kun 20-vuotias Bristol alkoi tanssia televisiossa, mies hyppäsi sohvalta pystyyn ja alkoi kirota politiikkaa. Vaimon mukaan mies oli käärmeissään siitä, että poliitikon tytär oli päässyt tanssiohjelmaan, vaikkei tällä ollut hänen mukaansa minkäänlaista tanssitaitoa.

Mies lähti olohuoneesta ja tuli 20 minuuttia myöhemmin takaisin haulikon kanssa. Hänen naamansa oli raivosta punaisena, kun hän ampui television hajalle. Sitten mies osoitti aseella vaimoaan ja käski tätä hakemaan pistoolin.

Vaimo pääsi kuitenkin karkaamaan paikalta lakimiestoimistoon, mistä hän sai soitettua poliisin paikalle. Tilanne kärjistyi lopulta niin vakavaksi, että poliisit joutuivat piirittämään ampujan talon kommandojoukkojen avustuksella.

67-vuotias mies pidätettiin tiistaiaamuna, kun virkavalta sai houkuteltua hänet ulos talostaan Vermontissa, Wisconsinin osavaltiossa. Miestä syytetään nyt siitä, että hän oli uhkaillut vaimoaan television ampumisen jälkeen.

Vaimo kertoi, että mies kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Lisäksi vaimo kertoi miehen uhanneen hänen henkeään aiemmin viidakkoveitsellä. Olipa mies uhannut tappaa yhden heidän lehmistäänkin.

Internetin keskustelupalstoilla on ollut viime päivinä kuhinaa liittyen Amerikan Tanssii tähtien kanssa -televisiokilpaan. Jotkut uskovat, että tanssiohjelman äänestystä on manipuloitu - ja että touhun takana olisivat Sarah Palinin taustajoukot. Molemmat Palinit - sekä äiti että tytär - ovat kiistäneet tiedot.

Sarah Palin on Alaskan entinen kuvernööri. Hän oli republikaanien varapresidenttiehdokkaana vuoden 2008 vaaleissa. Hän pohtii parhaillaan perheensä kanssa ehdokkuuttaan vuoden 2012 vaaleissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?