Leikkauttiko Hillary Clinton itselleen vaalikasvot? Katso ja vertaa

Julkaistu:

Hillary Clinton teki pitkästä aikaa julkisen esiintyminen maanantai-iltana CFDA-muotigaalassa New Yorkissa.
Clinton jakoi tilaisuudessa palkinnon pitkäaikaiselle pukijalleen ja ystävälleen, muotisuunnittelija Oscar de la Rentalle ja käytti hyväkseen tilaisuutta myös nauraa itselleen.

- Aion ehdottaa uutta ohjelmaa Bravo-kanavalle. Sitä voitaisiin kutsua vaikka nimellä Project Pantsuit, Clinton viittasi vuosien varrella kritisoituun housupukutyyliinsä New York Daily Newsin mukaan.

- Olin silloin, kuten nytkin, varsinainen muoti-ikoni, Clinton jatkoi itseironian linjalla.

Vitsien ohessa huomio kiinnittyi kuitenkin 65-vuotiaan Clintonin kasvoihin, joita virallisessa amerikkalaismediassa kuvattiin muun muassa erityisen raikkaiksi ja nuorekkaiksi.


Näiden kuvien oton välillä on noin kuukausi. Vasemmalle oleva kuva on otettu 3.6. ja oikealla puolella oleva kuva on otettu 2.5.

Blogeissa ja juorukolumneissa nuoruuden lähteeksi nimettiin kuitenkin välittömästi plastiikkakirurgiset operaatiot. Clintonin epäillään teettäneen kulmien kohotuksen lisäksi kiristyksen kaulaan ja kasvojen alaosaan ja käyttäneen paikallisesti botoxia ja kollageenia. Clinton oli myös leikannut hiuksensa uuteen malliin, mikä tunnetaan keinona kääntää huomio pois leikkauksista.

Miksi mahdolliset leikkaukset sitten puhuttavat niin paljon?

Yhdysvaltojen konservatiivimedia esitti jo helmikuussa epäilyjä, että Clinton olisi jo silloin käynyt kohottamassa kasvojaan valmistautuessaan ilmoittamaan presidenttiehdokkuutensa vuoden 2016 vaaleihin. Uusimmat kuvat lisäsivät heti kierroksia demokraattipuolueen pitkään toivoman ilmoituksen odotukseen.

Mahdollisena republikaanien presidenttisuosikkina, mutta "liian lihavana presidentiksi" pidetty New Jerseyn kuvernööri Chris Christie paljasti vastikään käyneensä alkuvuonna laihdutusleikkauksessa, mikä sai monet spekuloimaan valmistautumisella vaaleihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt