Olivatko lapsen Siperiassa tappaneet eläimet sittenkin koiria? - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Olivatko lapsen Siperiassa tappaneet eläimet sittenkin koiria?

Siperiassa viime torstaina kuolleena löytyneen pojan ovat saattaneet tappaa sudet tai villiintyneet koirat.

Punkaharjulla vuonna 1996 kiinnioteusta koiralaumasta kaksi koiraa muistutti väritykseltään erehdyttävästi sutta.

5.3.2013 8:32 | Päivitetty 5.3.2013 11:50

Englantilainen The Sun -lehti kertoi maanantaina, että susilauman epäillään tappaneen veljensä luota kotiin palaamassa olleen 10-vuotiaan pojan. The Sun ei uutisessaan sanallakaan viitannut venäläisviranomaisten epäilyihin, että pojan ovat surmanneet joko villiintyneet koirat tai sudet.

Venäläisen uutistoimisto RIA Novostin mukaan kotimatkallaan kadonneen pojan ruumis löytyi torstaina läheltä Yesseyn kylän läheltä, itäsiperialaisen Krasnojarskin aluepiirissä sijaitsevassa Evenkian piirissä.

- Pojan äidin löytämän ruumiin ympärillä oli eläinten jälkiä, jotka näyttivät olevan susien tai koirien jälkiä, poliisin paikallinen tiedottaja Tatjana Shkampletova kertoi perjantaina uutistoimisto RIA Novosti.

Esseyn kyläpäällikkö Gennadi Maimaga kertoi alueella kiertelevien villien koirien hyökänneen aikaisemmin ihmisten kimppuun.

- Ne lisääntyvät aktiivisesti metsissä ja tunkeutuvat kylän alueelle, Meillä on aikaisempia tapauksia, joissa ne ovat hyökänneet ihmisten kimppuun, Maimaga kertoi RIA Novostille.

- Kylä suunnittelee pyytävänsä apua aluepiirin hallinnolta ongelman ratkaisemiseksi, Maimaga lisäsi.

Alueen poliisiviranomaiset ovat matkalla Esseyn kylään käynnistääkseen alustavan tutkimuksen pojan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?