Suomalaisturisti putkaan Meksikossa - "Huonoa mainosta suomalaisille" - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Suomalaisturisti putkaan Meksikossa - "Huonoa mainosta suomalaisille"

Keski-ikäinen suomalaismies joutui putkaan kesken rantaloman Meksikossa. Mies on Meksikossa Finnmatkojen ryhmämatkalla Cancunissa.

26.2.2013 7:30

IS:n tietojen mukaan mies pahoinpiteli sunnuntai-iltana ensin vaimoaan ja ehti runnoa sen jälkeen hotellinaapureidensa huoneen ovea, ennen kuin poliisi saapui paikalle ja lomalainen vietiin putkaan.

Konsuliasioista suurlähetystössä Meksikossa vastaava Tiina Rinne-Aguilar vahvistaa tapahtuneen.

- Olemme olleet asian tiimoilta Finnmatkoihin yhteydessä, ja he ovat vahvistaneet, että tämmöistä on tapahtunut.

Kovin paljon enempää suurlähetystö ei voi tapausta kommentoida.

- Kyseessä on yksityisasia. Olemme Finnmatkojen kanssa yhteydessä. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Rinne-Aguilarin mukaan hotelli oli sunnuntaina ennen kello kahdeksaa illalla ottanut yhteyttä Finnmatkoihin. Suurlähetystö sai asiasta tiedon maanantaina. Mies oli vielä maanantai-iltana Suomen aikaan poliisin putkassa.

Jukatanin niemimaalla sijaitseva valkeiden hiekkarantojen Cancun on yksi koko Meksikon perinteikkäimmistä turistikohteista. Suomalaismies lomaili Mayarivieran alueella, jota ympäröi moderni lomakaupunki. Rinne-Aguilar uskoo, ettei miehellä ole meksikolaisputkassa hätää.

- Cancunin suunnalla on varmasti ihan asialliset (putkatilat) enkä usko, että hän siellä kovin pitkään joutuu olemaan. Varmasti on tällä mantereella pahempiakin paikkoja.

- En tiedä vielä enempää, saako hän sakkoja tai joutuuko hän jotakin korvaamaan, jos jotakin on tuhoutunut. Ikäviähän nämä tapaukset ovat ja huonoa mainosta suomalaisille.

Finnmatkat vetosi miehen yksityisyydensuojaan eikä suostunut kommentoimaan tapausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?