Kuka myrkytti lottovoittajan? Kokkaillut vaimo kiistää osallisuutensa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kuka myrkytti lottovoittajan? Kokkaillut vaimo kiistää osallisuutensa

Pian miljoonavoittonsa jälkeen mystisesti myrkytetyn amerikkalaismiehen vaimo kiistää osuutensa kuolemaan.

9.1.2013 10:15

Heinäkuussa menehtyneen Urooj Khanin, 46, vaimo kertoo ABC Newsin haastattelussa tekevänsä täyttä yhteistyötä poliisin kanssa.

- Haluan totuuden tulevan esiin. Mitä nopeammin, sen parempi. Kuka haluaisi vahingoittaa häntä? vaimo Shabana Ansari sanoo.

Khan kuoli äkillisesti viime heinäkuussa, vain kuukausi miljoonan dollarin arpavoiton jälkeen. Kuollessaan hän ei olut vielä ehtinyt vastaanottaa verojen jälkeen jäänyttä noin puolen miljoonan dollarin voittosummaa.

Khanin kuolema kuitattiin ensin sydänoireista johtuneeksi, kunnes toistaiseksi nimeämätön sukulainen oli soittanut poliisille ja kehottanut lisätutkimuksiin. Uusissa tutkimuksissa miehestä löytyi tappava määrä syanidia.

Vaimo kertoi Chicago Sun Tribune -lehdelle valmistaneensa Khanin viimeiseksi ateriaksi jääneen curry-illallisen kuolemaa edeltäneenä iltana. Ruokapöydän ääressä olivat myös muun muassa Khanin 17-tytär tämän ensimmäisestä avioliitosta sekä Ansarin isä.

Vaimon mukaan mies tunsi itsensä huonovointiseksi ja vetäytyi aikaisin levolle. Mies nukahti nojatuoliin, josta havahtui tuskissaan ja tuupertui keskellä yötä. Vaimo soitti hätänumeroon.

Khan oli kertonut aikovansa käyttää lottovoiton laskujen ja asuntolainan maksuun ja aikoi myös lahjoittaa osan lastensairaalalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?