Tv-yhtiö kuvasi ufon Denverin taivaalla

rac

Julkaistu:

VIDEO
Denveriläinen tv-yhtiö on kuvannut Denverin taivaalla useita kertoja havaitun tuntemattoman lentävän esineen eli ufon, jolle ilmailuasiantuntijat ja Yhdysvaltain viranomaiset eivät ole löytäneet selitystä.
Denverin taivaalla muutaman viikon ajan useaan otteeseen puolenpäivän aikaan kiitänyt tunnistamaton lentävä esine tuli KDVR-televisoaseman tietoon, kun nimettömänä pysyttelevä mies toi tv-asemalle HD-tasoisella kamerallaan kuvaamansa videon, jossa suurella nopeudella lentävä esine syöksyy taivaalle ja laskeutuu taas alas.

Arvoituksen ratkaisemiseksi KDVR-televisioasema lähetti oman kuvaajansa samalle paikalle. Tv-yhtiön video vahvisti alkuperäisen videon havainnot, sillä kuvissa näkyy tunnistamaton lentävä esine, joka näyttää nousevan Denverin 56. kadun ja Clay Streetin alueelta, jossa sijaitsee vain omakotitaloja.

Lentävä esine lentää niin suurella nopeudella, että se näkyy videokuvista kunnolla vasta, kun videota hidastettiin.

KDVR näytti videota entiselle liikennelentäjälle ja lennonopettajalle Steve Cowellille, joka ei kyennyt tunnistamaan kuvissa useaan otteeseen näkyviä esineitä.

- Ne eivät ole lentokoneita, ne eivät ole helikoptereita, ne eivät ole lintuja. En pysty tunnistamaan niitä, Cowell totesi KDVR-asemalle.

Yhdysvaltain liittovaltion ilmailuhallinnolla FAA:lla ei ole mitään havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä Denverin alueella videoiden talletusajalta. Myöskään Yhdysvaltain asevoimien NORAD-ilmavalvontakeskuksella ei ole mitään tietoa salaperäisistä lentävistä esineistä.

Yhtenä selityksenä taivaalle lentäville esineille on tarjottu jonkin viranomaistahon käyttämiä pieniä tiedustelulennokkeja, jotka nousevat taivaalle lähettääkseen tallettamiaan tietoja valvontakeskukseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt