3 naista tallautui hengiltä reiveissä Madridissa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

3 naista tallautui hengiltä reiveissä Madridissa

Thriller Music Park -nimellä kulkenut tapahtuma sai karmean lopun.

Valtava Halloween-juhla järjestettiin Espanjan pääkaupungissa Madridissa. Thriller Music Park -nimellä kulkenut tapahtuma päättyi kolmen nuoren naisen kuolemaan.­

1.11.2012 22:53 | Päivitetty 1.11.2012 23:00

El Paisin mukaan kolme nuorta naista sai surmansa ja kaksi loukkaantui vakavasti tapahtumassa. Lehden mukaan vammat olivat aiheutuneet tallautumisesta. Menehtyneet naiset ovat mahdollisesti kaatuneet ja jääneet jalkoihin. Kahta uhria yritettiin elvyttää paikan päällä. Heidät todettiin kuolleiksi noin 30 minuutin jälkeen. Kolmas kuoli hieman sen jälkeen, kun hänet oli saatu kuljetettua sairaalaan.

Tapahtuman järjestäjien mukaan Thriller Music Park ei ollut loppuunmyyty. Heidän mukaansa alueella ei myöskään ollut liikaa ihmisiä.

Poliisi tutkii tapausta. Ilmeisesti jokin seikka oli laukaissut ryntäyksen. Kyseessä on voinut olla esimerkiksi jonkinlainen valopanos, joka sai ihmiset ryntäämään kohti varauloskäyntiä.

Dj Steve Aoki on kommentoinut tapahtumaa verkkosivuillaan.

- Viimeöisen esitykseni jälkeen Thriller Music Parkissa Madrid Arenalla Espanjassa sain järkytyksekseni kuulla, että kolme ihmistä oli kuollut ihmisten rynnättyä hätäpoistumistietä kohti, hän kertoi.

Madrid Arenalla järjestetyssä tapahtumassa oli tuhansia juhlijoita.­

Ihmiset jättivät kynttilöitä lähelle koulua, jota kaksi Halloween-juhlissa kuollutta tyttöä kävivät.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?