Australiassa ihmetellään uutta ufovideota - mikä leijuu kaupungin yllä? - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mikä leijuu kaupungin yllä? Australiassa ihmetellään uutta ufovideota

Melbournelainen mies kuvasi kännykällään kolmeminuuttisen videon, joka kerää runsaasti hämmästelyä. Videon on julkaissut australialainen The Herald Sun verkkosivuillaan.

24.9.2012 6:08 | Päivitetty 24.9.2012 7:14

Mies esiintyy lehden jutussa ainoastaan etunimellään. Tod kuvasi videon puhelimellaan lauantai-iltana puolikymmeneltä. Jotain kummaa liikkuu taivaalla Melbournen Carlton Gardensin yllä.

Lehti on saanut ilmiölle myös muita todistajia. Osa ihmisistä on kertonut nähneensä oudon valoilmiön taivaalla jo puolikahdeksan aikaan samana iltana.

- Se liikkui tavalla, joka ei ole tyypillistä yhdellekään lentävälle esineelle, joista minä olen tietoinen. Se näytti upeita valokuvioita, jotka näytivät kuin valo show'lta taivaalla, Tod kertoi.

Paikallinen tähtitieteellinen yhdistys on sitä mieltä, että ilmiössä tuskin on kyse mistään epätavallisesta. Perry Vlahos ampui ufointoilijoiden toiveet alas tylysti.

- Jokin, joka on esiintynyt noin kauan eikä ole astronomien havaitsema, tuskin on mitään outoa, Vlahos selitti lehdelle.

- Se, että ilmiö on ollut taivaalla noin kauan, kertoo siitä, ettei se ollut mitään tavatonta.

Carltonissa asuva Penny De La Soyo kertoi The Herald Sunille seuranneensa ilmiötä yhdeksännessä kerroksessa sijaitsevan asuntonta parvekkeelta noin kello 22.15.

- Kahdeksan oranssia valoa oudossa muodostelmassa ilmestyivät horisonttiin, sitten niiden muodostela muuttui hieman, yksi hävisi ja muut eivät, hän kertoi.

- Se kesti noin minuutin. En tiedä oliko se kone vai helikopteri.

Voit katsoa videon The Herald Sunin verkkosivuilta täältä.

Päivitys kello 7:14: Linkki videoon toimii nyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?